Cum întâmpină primăvara Ioana Ginghină!

Apropo.ro / 24.02.2015, 10:46
Cum întâmpină primăvara Ioana Ginghină!
Ioana Ginghină şi atelierele ei de creaţie MiniArt Show se “mută” la Sala Dalles în perioada 25 februarie – 8 martie când va avea loc Festivalul Primăverii, târgul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primăvară, mărtişoare cu tradiţie, daruri de suflet pentru doamne şi domnişoare.
Alături de Ioana, la atelierele de creaţie se va afla că de fiecare dată şi fiica ei, Ruxandra: “Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de cei mici şi să ne bucurăm de venirea mărţişorului,  ne “mutăm” la Sala Dalles, pentru două săptămâni. Într-un decor de poveste, vesel vă invităm să ne bucurăm împreună de sosirea primăverii. Primele două ateliere de mărţişor le vom ţine acolo. Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 11:00 vom povesti despre venirea Primăverii, ne vom juca cu diverse accesorii din care vom realiza cele mai frumoase mărtişoare pe care să le oferim apoi persoanelor dragi”, explica Ioana Ginghină.
 
 
Următorul atelier creativ va fi susţinut chiar de 1 martie: “Invităm copiii la distracţie creativă în cadrul atelierului Înşirate mărgărite. Într-o atmosefera de sărbătoare, cu mult zâmbet şi voie bună, vom pătrunde în lumea magică a mărgelelor. Vom realiza cele mai frumoase accesorii pentru femeile dragi din viaţa noastră, vom afla tehnici secrete despre bijuteriile handmade şi fiecare va pleca acasă cu cel puţin un cadou”.
 
 
Mămicile vor fi sărbătorite cu mare fast şi imaginaţie de copilaşii lor care vor veni în weekend-ul 7- 8 martie la Festivalul Primăverii: “Îi vom invita pe cei mari şi mici la alte două ateliere inedite. “Buchet de Floricele” şi “Fantezie de ziua mamei” sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să veniţi în familie la Sala Dalles. Înscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro”, adaugă actriţa.