Cum joacă Paul Walker în film chiar şi după moarte!

Apropo.ro / 08.05.2014, 15:14
Cum joacă Paul Walker în film chiar şi după moarte!
Paul Walker apare în film chiar şi după moarte!

Walker îşi petrece bună parte din film angajat în curse furioase.

De curând, a fost lansat filmul „Brick Mansions”, ultima peliculă în care actorul Paul Walker a jucat înainte să moară într-un cumplit accident de maşină.

Deşi fanii producţiilor de acţiune sunt încântaţi, „Brick Mansions” a primit numai recenzii proaste, criticii concluzionând că acesta nu este filmul de adio pe care Paul Walker îl merita.

Actorul petrece o bună parte din film angajat în curse rapide ceea ce, având în vedere felul cum a murit, este destul de dureros de privit.
În această producţie – un remake după franţuzescul „District B13” – Paul Walker este un poliţist sub acoperire care încearcă să dejoace planurile unui lord al crimei.

Şi, chiar dacă a murit anul trecut, Paul Walker va continua să apară în filme. Cum? Echipa de la „Fast and Furious” s-a întors pe platourile de filmare, pentru cel de-al şaptelea film din serie, iar Walker „îşi va relua” rolul.

Cei de la Universal au găsit soluţia pentru a continua scenele cu Paul Walker pe care regretatul actor nu a mai apucat să le filmeze.

„Au angajat patru actori care vor fi dublurile lui pentru că au corpul asemănător cu al lui Paul Walker. Ei vor fi folosiţi pentru scenele de acţiune şi în mişcare. Chipul şi vocea lui Paul vor fi recreate cu ajutorul tehnologiei CGI”, au spus surse apropiate pentru Huffington Post.