Cum miroase bucuria?

Apropo.ro / 06.03.2014, 15:20
Cum miroase bucuria?
DERO a descoperit că dacă amesteci o esenţă inspirată de flori de sânziene şi roua zorilor cu un strop de fericire şi de zâmbet curat de copil şi apoi strecori, ici-colo, şi un cadou minunat, obţii reţeta unică de Parfum de Bucurie!

Bucură-te de un parfum cum n-ai mai întâlnit, care te va face să zâmbeşti cu toată inima!

DERO, unul dintre cele mai longevive branduri româneşti, îşi propune să îţi reamintească de bucuria inocentă a copilariei prin parfumul şi culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie. Cele două ingrediente pline de parfum – inspirate de flori de sânziene şi roua zorilor, aduc în prim plan bucuria sinceră de copil care reuşeşte să facă orice zi mult mai frumoasă. Fiecare atingere a hainelor spălate cu DERO Parfum de Bucurie îţi va aduce multe zâmbete şi voioşie.

Campania este inspirată din parfumurile ce îţi învăluie simţurile şi readuc copilaria plină de veselie în viaţa ta, oferindu-ţi prilejul de a trăi noi momente de bucurie.

Astfel, atmosfera întregii campanii se conturează în jurul clipelor de bucurie copilărească, pe care noul DERO Parfum de Bucurie te face să le împărtăşeşti cu cei dragi. Cu noul parfum jucăuş, colecţia specială DERO Parfum de Bucurie îţi oferă posibilitatea de a descoperi bucuria proaspătă din fiecare pachet.

Dar bucuriile nu se opresc aici! 10 norocoşi vor avea ocazia unei zile pline de răsfăţ în stilul DERO. 2.000 de euro, o maşină doar la dispoziţia lor şi un şofer personal vor transforma o zi din viaţa câştigătorilor într-o experienţă de neuitat.

Parfumul surprinzător al ediţiei limitate DERO Parfum de Bucurie este disponibil în pachete de câte 2, 4, 6 sau 8 kg şi poate fi găsit în magazine, în perioada februarie – iulie 2014.