Cum poate să arate fiica lui Al Pacino! E model de lenjerie intimă

De: Nicoleta Nicolae / 27.03.2015, 16:00


Cum poate să arate fiica lui Al Pacino! E model de lenjerie intimă
Marele actor american Al Pacino este într-o relaţie cu argentinianca Lucila Polak. Aceasta, care este o femeie de toată frumuseţea, are o fiică în vârstă de 17 ani.

Fiica vitregă a lui Al Pacino se numeşte Camilla Morrone şi este o adolescentă care rupe gura târgului. Blondă, cu părul lung, chip de păpuşă şi un trup extraordinar de bine făcut este mereu în centrul atenţiei oriunde îşi face apariţia.

De câteva ori, Camilla i-a însoţit pe mama sa şi pe Al Pacino la diverse evenimente, unde a făcut furori cu prezenţa sa cu totul specială.

Camilla Morrone locuieşte la Los Angeles. Lucrează ca model şi intenţionează să calce pe urmele tatălui ei vitreg, încercându-şi norocul şi în cinematografie.

Într-un recent interviu pe care l-a acordat pentru revista „Gente”, Camilla Morrone a făcut dezvăluiri despre ea.

„Am folosit aparat dentar toată viaţa mea. Mi-am petrecut timpul aşteptând să-mi fioe scos ca să pot merge la o agenţie de modele să-mi încerc norocul. La 15 ani, sânii mei au explodat. Toţi mă întrebau dacă mi-am făcut ceva, însă adevărul este că nu sunt deloc iteresată de chirugia plastică. Am fund şi pentru mine lucrul acesta e perfect”, a mărturisit fiica vitreagă a lui Al Pacino.