Cum poţi să îţi păstrezi părul întins cât mai mult?

De: Cătălina Matei / 05.12.2016, 16:30
Cum poţi să îţi păstrezi părul întins cât mai mult?
Fiecare visam mereu la altceva. Daca ai parul drept, e clar ca visezi la bucle de invidiat. Pe cand, femeile cu parul cret isi doresc sa-l aiba drept. Ei bine, chiar daca nu putem avea tot ceea ce ne dorim, putem incerca!

De aceea, stilistii Londa Professional ti-au pregatit cateva mici trucuri pentru ca parul tau sa-si mentina forma drepta pentru o perioada mai lunga de timp!

“In primul rand, parul trebuie uscat foarte bine. De ce? Ca sa scoti toata apa din el. Pentru a avea un par drept pentru mai mult timp , acesta trebuie ferit de umezeala. Tot asa, in cazul in care noaptea transpirati, evita sa il prinzi in coada cu un elastic. Opteaza pentru o esarfa”, ne sfatuieste Dudu Cumpat, stilist Londa Professional. Un alt truc recomandat de Dudu Cumpat este ca atunci cand te speli pe corp, sa iti infasori parul intr-un prosop uscat pentru ca acesta sa nu ia contact cu aburii.

Si totusi, cum faci? Ce produse aplici? E important sa stii ce game se potrivesc tipului tau de par. Si atunci cand ai aflat, sa te tii tare si sa le folosesti doar  pe acelea. Alege mereu un produs termo-protector. Vali Sava recomanda: “Inainte de a intinde parul cu placa, aplica un produs cu protectie termica, care iti va proteja parul. Numai asa, vei obtine un par drept si uniform, iar coafura va dura mai mult!”

Ligia Lascus, membru in echipa Londa New Talent, ne sfatuieste: “Nu uita de fixativ! Fixativul se pulverizeaza imediat dupa ce parul a fost indreptat, sau se aplica pe o perie cu care apoi iti vei pieptana zonele care tind sa se onduleze mai repede.”