Cum s-au costumat vedetele de Halloween?

Apropo.ro / 03.11.2014, 13:59
Cum s-au costumat vedetele de Halloween?
Deşi este o sărbătoare importată din America, febra Halloween-ului le-a cuprins şi pe vedetele noastre, care au fost încântate să scoată la “atac” costumaţii care mai de care mai… fioroase! Să aflăm în ce personaje s-au deghizat!
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
Alexandra Dinu şi Catrinel Menghia s-au întâlnit întâmplător la petrecerea de Halloween de anul acesta. Sofisticate şi în acelaşi timp două prezenţe extrem de rafinate, Catrinel şi Alexandra au fost în centrul atenţiei, deşi nu au purtat costumaţii înfricoşătoare. 
 
 
 
 
 
 
 
De Halloween, Jojo a devenit cea mai sexy vrăjitoare!  Jurata de la “Dansează printre stele” şi actriţa din Serviciu Român de Comedie, Jojo – Cătălina Grama,  nu era deloc fan al sărbătorilor  împumutate de la alte popoare. Însă  de la naşterea fiului ei, Achim, frumoasa vedetă a început să-şi schimbe părerea:  “Mi se pare foarte important ca cei mici să creadă în magie. În plus, îl  văd pe Mossu  cât de tare se bucură atunci când se costumează, când decorăm împreună casa. Desigur, nu respectăm exact tradiţia americană şi nu mergem cu , însă ne bucurăm amândoi de o zi amuzantă. Anul acesta, fiul meu mi-a spus că vrea să fie pirat. Am mers cu el la cumpărături, şi-a ales costumul preferat si l-a îmbrăcat încă de dimineaţă”, spune ea. 
 
 
 

Jojo s-a costumat de acest  Halloween în “cel mai tradiţional” costum, cel de vrăjitoare. “Tot la sugestia lui Achim am devenit o vrăjitoare. Am căutat prin dressing ceva să se potrivească şi am asortat un machiaj adecvat. Am şi , după cum se vede din imagini”, încheie vedeta. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
La rândul ei, Elena Gheorghe şi-a pus pe cap o pălărie decorată cu pânză de păianjen, dar şi o mască tip craniu. “Nu sunt înnebunită după Halloween, dar asta nu înseamnă ca nu-mi place să mă costumez!”, a postat  Elena Gheorghe pe pagina ei oficială de Facebook.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
“Cum v-aţi distrat de Halloween?”, şi-a întrebat Alex Velea fanii de pe Facebook, postând o fotografie în care el apare cu ochi de vampir. Asta în timp ce Antonia şi-a bucurat fanii cu o poză cu ea purtând o mască de Catwoman, pe aceeaşi reţea de socializare.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
De dragul fetiţei sale, Andreea Bănică s-a costumat şi anul acesta de Halloween… în schelet. Cântăreaţa a ales să îmbrace o vestimentaţie aproape identică cu cea a micuţei Sofia. Pozele vorbesc de la sine!
 
 
Foto: Facebook
 
Deşi uimeşte mereu prin apariţiile sale excentrice, Corina a fost “cuminte” de Halloween. Fiul ei, Robin, a fost – însă – în centrul atenţiei, optând pentru un costum de strigoi.
 
 
Foto: Facebook
 
Lora s-a transformat de Halloween într-o pisicuţă, artista lăsându-se pictată într-un astfel de personaj.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Giulia Anghelescu, care a anunţat că este din nou însărcinată, a ales un machiaj demn de Halloween. La fel şi soţul său, Vlad Huidu, alături de care artista a petrecut în seara de 31 octombrie, în compania unor prieteni!
 
 
Foto: Facebook
 
 
De Halloween, Anamaria Ferentz s-a costumat într-o sexy army girl! Nici căţelul ei nu s-a lăsat mai prejos. 
 
De când trăieşte în America, Anamaria Ferentz se costumează de Halloween. Şi dacă până acum a petrecut celebra sărbătoare timp de trei ani la rând la New York, anul acesta artista a “experimentat” Halloween-ul la Los Angeles.
 
Şi a avut un partener de nădejde, pe căţelul ei, Supai. Atât cântăreaţa cât şi patrupedul ei au optat anul acesta de Halloween pentru costume “army style”!
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
 “Trei ani la rând am petrecut Halloween-ul la New York.  Îmi place această sărbătoare sau eveniment, nu prin ceea ce reprezintă de fapt ci prin felul în care se costumează şi se distrează oamenii aici, în America. A trecut demult de la o sărbătoare păgână la ceva spectaculos şi doar demn de distracţia copiilor dar şi a adulţilor. Paradele costumelor sunt superbe, iar zâmbetul copiilor cutreierând străduţele şi adunând dulciuri îţi luminează şi ţie sufletul. Eu încă mai sunt un copil în suflet… şi comportament, uneori. Aşa că mă bucur de fiecare sărbătoare şi întotdeauna găsesc câte un copil cu care să mă duc la ” trick or treat” . Dacă anul trecut am fost din echipa SWAT pentru Halloween şi am fost la trei petreceri dintre care una de copii, anul acesta m-am asortat cu Supai, căţelul meu, şi am mers cu copiii la adunat dulciuri, dar şi la marea paradă. Amândoi am optat anul acesta pentru costume army style! Am eu ce am cu uniformele… poate ar fi trebuit să mă duc la vreo şcoală de poliţie sau armată!”, spune Ferentz.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cântăreaţa Francesca Lucarelli a fost  “Russian soviectic girl”. Într-un costum de USSR şi cu armă la purtător, Francesca s-a distrat de minune în compania iubitului său, Ilie Dumitrescu Jr.