Cum sa inseli hotii de masini sa nu te mai fure

Apropo.ro / 11.07.2008, 11:00
Cum sa inseli hotii de masini sa nu te mai fure
In speranta ca raufacatorii nu citesc acum, iti spunem cum sa ii "faci" fara sa isi dea seama. Hotii de masini au niste tehici de operare...

Te-ai saturat sa gasesti dimineata masina sparta si casetofonul furat. Hotii de masini au tehici de operare mai avansate decat ti-ai inchipui, astfel ca nu ii vei opri tu cu antifurtul, alarma sau daca parchezi masina sub cel mai puternic felinar.

In speranta ca raufacatorii nu citesc acum, iti spunem cum sa ii "faci" fara sa isi dea seama. Nu iti mai spunem ca nu este indicat sa iti lasi lucrurile de valoare in masina pentru ca ti le poate fura, ci cum sa iti lasi casetofonul in masina si sa il gasesti in fiecare dimineata.

Ti-ai cumparat un sistem super-tare, asa iti place tie si oricum petreci destul timp in masina. Te-ai saturat sa il tot cari dupa tine in casa.

Nu mai scoate fata de casetofon din masina, ci mai adauga o alta in care, in locul in care introduceai cd-ul sau caseta, lipeste o caseta audio. Aceasta fata de casetofon cu caseta lipita la misto, ataseaz-o peste cea adevarata. Deghizare. Poti aranja fata falsa a casetofonului in cel mai jalnic mod posibil, astfel incat nici acei hoti amarati sa nu se gandeasca sa te fure.

Daca incerci asta si totusi te fura, nu este vina noastra ci a hotilor ca au fost prea infometati. Data viitoare ia casetofonul cu tine.

Cunosti alta tactica prin care inseli hotii de masini sa nu te mai fure?

CONCURS: Castiga invitatii la film de la Apropo.ro si CinemaPro!


 

Citeste si:

Cum sa impusti rata din fotoliu

Cum sa impusti rata din fotoliu

Esti vanator si nu dispui de timp pentru a merge la vanatoare? Sau poate esti amator (sau profesionist) de tir si vrei sa te pregatesti intens pentru urmatorul concurs? D…

Apple vrea sa ne invete

Apple vrea sa ne invete "Limbajul gesturilor"

Actualul sistem multi-touch care se regaseste pe iPhone se rezuma in principiu la marirea si micsorarea imaginilor si browsing-ul diverselor elemente (contacte, mail-uri,…

Celebrul

Celebrul "X si 0" se transforma in "V si C"!

Nu iti ia mult timp jucand "X si O" (Tic Tac Toe) sa iti dai seama ca singura mutare castigatoare a acestui joc este… sa nu joci! Orice alta varianta inseamna…

Jocul zilei

Clipul zilei

Totem Destroyer Ma doare in basca de trafic
Totem-ul nu trebuie sa cada pe sol Cuvinte cheie: cum
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza