Cum se naşte o vedetă?

De: Mioara Tronaru / 04.01.2014, 08:00
Cum se naşte o vedetă?
Aflaţi din show-ul The Drama Queen, care debutează duminică, 5 ianuarie, la ora 22.00, la E!. Show-ul este prezentat de Marki Costello, manager la Hollywood, specializată în crearea de branduri pentru vedete

Specialistă în descoperirea de noi talente şi în administrarea biroului ei (plin de tineri angajaţi şi de dramele acestora), ambiţioasa Marki Costello nu a lăsat pe nimeni să intervină între ea şi succesul în carieră. Vom vedea toate acestea o dată cu premiera emisiunii The Drama Queen, duminică, 5 ianuarie 2014, ora 22:00, doar la E!

În lumea contemporană, poţi avea parte rapid de 15 minute de celebritate, dar pentru a face ca acestea să dureze o viaţă întreagă vedetele au nevoie de Marki Costello. Fie că este acasă, cu familia ei, sau la muncă (ea conduce „Creative Management Entertainment Group”, una dintre cele mai ocupate şi mai de succes firme de management din Los Angeles), Costello este şefa tuturor. Nepoata celebrului comic hollywoodian Lou Costello, Marki ştie cum să transforme oamenii obişnuiţi în vedete.

Manager de top, Marki a lucrat timp de peste 20 de ani cu numeroşi câştigători ai Premiului Emmy şi a stat în spatele unor nume precum Kelly Osbourne şi CeeLo Green; a scris bestsellere şi a creat renumitul seminar „Hosting Bootcamp”; a fost omul-cheie pentru diverşi oameni de televiziune aflaţi la începutul carierei lor. Clienţii şi angajaţii ei pot atesta faptul că este o tipă directă şi cu gura mare şi că acest fel de a fi este secretul succesului ei, dovedind că Marki Costello primeşte tot ce-şi doreşte.

Show-ul săptămânal The Drama Queen îi introduce pe telespectatori, din 5 ianuarie 2014, de la ora 22:00, în lumea lui Costello, pe care o vedem muncind mult la construirea unor cariere în entertainment şi învăţându-şi clienţii cum să fie vedete. Marea parte a timpului său este dedicată „familiei” de la birou, care include personaje diverse – de la clienţii ei pretenţioşi, la cei aflaţi la început de drum şi la angajaţii tineri şi uşor de impresionat. Costello a lansat recent un departament pentru copii, iar stresul la care este supusă a crescut enorm, acum având de-a face şi cu multe mame care îşi ţin odraslele din scurt.

În timp ce Costello face în fiecare zi „magie marca Marki” la locul de muncă, iubitul ei, artistul Tommy, preia cârma în viaţa de familie şi se ocupă de băieţelul lor, Finn. A-i preda controlul casei lui Tommy nu este uşor pentru Costello, care – alături de fiul ei adolescent (Lucas) – trebuie să se asigure că ştie mereu ce se întâmplă cu cei dragi. Marki Costello trece prin aceleaşi provocări ca toate mamele care muncesc, străduindu-se constant să jongleze cu problemele de la locul de muncă şi cu viaţa de familie la fel de complicată.