Cum se simte Nicoleta Luciu după operaţia la ochi?

Apropo.ro / 21.11.2014, 17:00
Cum se simte Nicoleta Luciu după operaţia la ochi?
De mai multă vreme, Nicoleta Luciu avea probleme cu vederea şi a decis să meargă în Turcia, acolo unde zilele trecute a suferit o intervenţie chirurgicală. Acum se simte bine şi este în afara oricărui pericol.
Foto: Mediafax Foto
 
 
După ce a ieşit din operaţie, Luciu a împărtăşit cu Cătălin Măruţa câteva impresii după aceasta. „Sunt foarte bine. Nu am nicio durere, sunt ok. Mai multe o să văd mâine!”, a declarat în cadrul emisiunii ”La Măruţă”, Nicoleta Luciu, care avea ochii acoperiţi. Vedeta a recunoscut că se teme de operaţie, dar în final totul a decurs bine.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Sora Nicoletei, Iuliana Luciu a venit ieri cu noi detalii despre intervenţie. „Nicoleta este foarte bine. Operaţia nu a durat mult şi şi-a revenit imediat. A avut puţină teamă, dar a fost pe mâini bune. După ce a dormit puţin şi după ce s-a trezit m-a sunat şi mi-a spus că totul este bine. Nu a fost o operaţie grea şi nu are restricţii. Ea de multă vreme avea probleme cu vederea. Chiar era o operaţie de care avea nevoie pentru că nu vedea, conducea foarte mult noaptea şi chiar avea nevoie să se opereze „, a declarat Iuliana Luciu la emisiunea ”Star Magazin”, de la Antena Stars.