Cum se va numi al 24-lea film din franciza „James Bond”?

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2014, 07:00
Cum se va numi al 24-lea film din franciza „James Bond”?
Cel mai nou film cu James Bond, care va avea premiera în 23 octombrie 2015, se va numi „Spectre”, conform radiotimes.com.

Actorul va interpreta pentru a patra oară rolul celebrului spion britanic, de regie ocupându-se Sam Mendes, tot el regizând şi precedentul film din serie, „007: Coordonata Skyfall“, lansat pe marile ecrane în toamna lui 2012.

Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q) şi Naomie Harris (Eve Moneypenny), Christoph Waltz, Andrew Scott, Lea Seydoux, Monica Bellucci şi Dave Bautista fac parte din distribuţia celui de-al 24-lea film din franciza „Bond”.

Al 24-lea film din franciza „James Bond”, regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea in distributie si pe actrita spaniola Penelope Cruz, potrivit presei internationale, care citeaza un anunt dat publicitatii, de reprezentantii studiourilor Sony.

Distributia peliculei este pe cale sa se contureze in aceste zile. In afara de Daniel Craig, despre care se stia deja ca va interpreta din nou rolul agentului 007, actrita Penelope Cruz a fost confirmata in calitate de Bond Girl. In urma cu doi ani, sotul ei, Javier Bardem, a jucat unul dintre rolurile principale din „007: Coordonata Skyfall”, interpretandu-l pe Raoul Silva, un fost spion devenit un geniu al crimei, hotarat sa se razbune pe personajul „M”. Ralph Fiennes si Naomie Harris fac si ei parte din distributia noului film.