Cumpara-i cel mai inteligent iepuras

De: Manuela Stoicescu / 31.01.2008, 15:53
Cumpara-i cel mai inteligent iepuras
Ce-ti poti dori mai mult? E adorabil, iti citeste mailurile, te anunta cand ai mesaje, iti spune cum va fi vremea si e cel mai devotat prieten.

Nu trebuie ca draguta sau dragutul tau sa fie un geek convins ca sa fie absolut incantat de acest smart bunny. Trebuie doar sa-i placa sa stea pe net, sa-si citeasca mailurile si eventual sa aiba nevoie de cineva dragut care sa-l trezeasca dimineata.

Nabaztag e cu siguranta cel mai simpatic, inteligent si folositor "animal de casa". In plus, nu necesita niciun fel de ingrijire si are o personalitate minunata. Acest iepuras de birou te invata tai chi, iti citeste e-mailurile, iti spune cum va fi vremea, cum evolueaza actiunile tale la bursa si cat e ceasul. Pe langa toate acestea, ca sa nu te simti singur, Nabaztag isi misca urechile, canta, vorbeste, lumineaza, fluiera si… atentie, are toane.

Avem pana acum un iepure destept si prietenos dar asta nu e tot. Daca vrei ca relatia voastra sa se consolideze realmente prin cadoul de Valentine`s Day, afla ca Nabaztag se poate casatori cu alt iepuras, astfel incat ati putea avea un cuplu de "little inteligent helpers" care se vor sincroniza unul cu altul pentru o doza dubla de cuteness. Grija mare insa, caci la sfarsitul fiecarei saptamani Nabaztag iti va impartasi parerea lui despre cat timp ati petrecut impreuna, cum vi s-au scurs zilele si cat de fericit il faci.

Nabaztag (sau cum decizi sa-l botezi) este disponibil pe ThinkGeek pentru 179 $. Tot aici aflati si specificatiile complete si talentele noului vostru prieten.