Cuplu bombă în showbiz! Gimnasta Sandra Izbaşa este iubita lui…

De: Nicoleta Nicolae / 21.01.2015, 15:00
Cuplu bombă în showbiz! Gimnasta Sandra Izbaşa este iubita lui...
Sandra Izbaşa, multipla campioana olimpică la gimnastică şi partenerul ei de dans de la o emisiune, Petrişor Ruge, formează, se pare, cel mai nou cuplu din showbiz.

Sandra Izbaşa s-a iubit, mai mulţi ani, cu fiul celebrei antrenoare de gimnastică Mariana Bitang, însă relaţia s-a încheiat în urmă cu ceva vreme. Fosta gimnastă a acceptat să participe la show-ul “Dansează printre stele”, alături de Petrişor Ruge, dansatorul cu care Andreea Bălan pleacă în concerte. Astfel, petrecând mult timp împreună la repetiţii, cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Foto: Facebook


Se pare că cei doi formează un cuplu încă de anul trecut, însă refuză să se afişeze împreună, cel puţin momentan.

“Sandra şi Petrişor, dansatorul Andreei Bălan, sunt împreună de câteva luni. Cred că din vară – toamnă. Se feresc, nu se afişează împreună pentru că Sandra consideră că încă nu e momentul. Ea crede că dacă va apărea alături de Petrişor nu va scrie doar presa din România, ci şi cea din străinatate. Se înţeleg bine, tatăl ei a fost de acord cu relaţia. Se întâlnesc însă nu în locuri foarte populate şi niciodată nu vin împreună. De Crăciun, amândoi au fost la Viena. Au petrecut o vacanţă de vis. Când s-au întors în România, toate au fost bune şi frumoase, însă în aeroport, în Bucureşti, s-au separat. Se purtau ca şi cum nici nu se ştiau. Despre relaţia lor ştiu doar câţiva oameni din showbiz”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.