Cursuri de actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion… Acum şi în weekend!

Apropo.ro / 28.10.2014, 15:00
Cursuri de actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion... Acum şi în weekend!
Tv & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează, în această toamnă, o nouă serie de cursuri intensive de actorie, în weekend: “Weekend Acting School”!

Ca urmare a numeroaselor cereri venite din provincie, din partea multor oameni care, din cauza distanţei, nu puteau veni la cursurile academiei din timpul săptămânii, TV & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează, în toamna aceasta, cursuri intensive de actorie, de weekend. Cursurile se adresează, în acelaşi timp şi bucureştenilor, care vor putea, astfel, să facă cursuri intensive de actorie în weekend.

Cursurile “Weekend Acting School” se vor desfăşura sâmbăta, în timpul zilei, timp de trei ore, pe parcursul a patru luni. Oricine poate participa la cursuri, singura condiţie fiind limita de vârstă de 8 ani!

În cadrul cursurilor se vor face exerciţii pentru dezvoltarea atenţiei, a concentrării, a memoriei, a coordonării, a simţurilor, fără de care un actor nu poate funcţiona creativ. Toate personajele sunt în noi, iar ele apar doar în momentul în care actorul îşi schimbă modalitatea de a gândi, când îşi schimbă conceptul. Cursurile se focusează pe foarte multă practică.

La finalul “Weekend Acting School”, cursanţii vor primi o diplomă de participare iar cei mai buni vor semna contracte de reprezentare cu “Act Smart Talent Management”, firma de impresariere a Ruxandrei Ion, având, astfel, şansa de a juca într-unul dintre viitoarele proiecte ale producătorului-fondator al Academiei.

Carmen Tănase

Cursurile de actorie “Weekend Acting School”  vor fi susţinute de profesorii de actorie ai academiei, Carmen Tănase (foto), Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă, iar înscrierile încep de săptămâna aceasta, pe www.academytv.ro, dar şi la sediul Academiei din straada Căderea Bastiliei nr. 41.