Daciana Sârbu, iubita lui Mihai Morar – FOTO

Apropo.ro / 11.06.2018, 16:49
Daciana Sârbu, iubita lui Mihai Morar – FOTO
Actuala soţie a premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu, a avut o relaţie de câteva luni cu realizatorul radio şi tv Mihai Morar, începută în primăvara lui 2005.

Prima dată, în vara lui 2005, o revistă mondenă a reuşit să le smulgă amorezilor câteva declaraţii convingătoare: „Ieşim împreună de câteva săptămâni. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală. Este un start! Este o întâmplare că este o persoană publică. Putea foarte bine să nu fie. Este vorba de un om. Nu ştiu dacă este vorba de dragoste, ci mai degrabă de respect reciproc şi apreciere”, a mărturisit Mihai Morar.

Daciana, pe atunci deputat PSD a dezvăluit: „Da, ieşim împreună. Nu ştiu ce o să se întample mai departe. Deocamdată ne întâlnim în oraş şi mi se pare normal pentru doi oameni de vârsta noastră”.

A doua oară, Daciana şi Mihai au vorbit abia la finalul poveştii, în toamna lui 2005, când au simţit nevoia să pună lucrurile la punct, pentru totdeaună. „Da, este adevărat. A trecut o lună de când ne-am despărţit. A fost o relaţie normală, frumoasă şi au fost deranjante acele comentarii cum că ar fi fost vorba de imagine pentru unul sau celălalt dintre noi… A fost o relaţie firească. Nu am anunţat nici când am început, nici când s-a terminat. Suntem în continuare buni prieteni. Probabil că proiectele noastre nu puteau fi compatibile. Daciana pleacă la Parlamentul European, iar eu încep emisiunea TV; am şi matinalul… Ar fi fost dificil”, spunea Mihai Morar, potrivit wowbiz.ro