”Dădaca” Fran Drescher s-a căsătorit cu inventatorul e-mailului

De: Cătălina Matei / 09.09.2014, 08:00
”Dădaca” Fran Drescher s-a căsătorit cu inventatorul e-mailului
Actriţa americană, cunoscută publicului din România din serialul "Dădaca/The Nanny", s-a căsătorit, duminică, cu iubitul său, Shiva Ayyadurai, om de ştiinţă şi antreprenor, iar ceremonia a avut loc la casa cu vedere spre plajă a cuplului din Los Angeles.

Ceremonia a fost una restrânsă, invitaţi fiind doar familiile şi prietenii foarte apropiaţi ai cuplului. Drescher a purtat o rochie semnată Badgley Mischka, iar Ayyadurai, un costum creat de Ralph Lauren, potrivit contactmusic.com.

Actriţa americană, în vârstă de 56 de ani, şi soţul său, în vârstă de 50 de ani, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an, la un eveniment organizat de Deepak Chopra, un scriitor şi specialist promotor al ideii de medicină alternativă, unde Shiva Ayyadurai susţinea un discurs depre inovaţie şi ştiinţă, informează Mediafax.

Foto: Facebook

Fran Drescher a devenit celebră datorită serialului „Dădaca/ The Nanny”, în care a jucat, între 1993 şi 1999, rolul personajului Fran Fine, angajată să aibă grijă de copiii unui compozitor de musicaluri.

Actriţa, care în 2014 a debutat pe Broadway, a mai fost căsătorită cu Peter Marc Jacobson, de care a divorţat, după 21 de ani de căsnicie, în 1999. Jacobson, care la scurt timp după divorţ i-a mărturisit fostei soţii că este homosexual, colaborează în prezent cu actriţa la diferite scenarii.

Soţul lui Fran, Shiva Ayyadurai, este un inventator, antreprenor şi om de ştiinţă american de origine indiană. În 1979, el a inventat un sistem de comunicare scrisă cu ajutorul computerului, pentru utilizarea in birouri, pe care l-a numit „email” şi pentru care a înregistrat patentul de invenţie şi drepturile aferente în 1982.