Dan Bordeianu a făcut flotări cu un puşti de 8 ani în spate

De: Cătălina Matei / 21.10.2014, 09:45
Dan Bordeianu a făcut flotări cu un puşti de 8 ani în spate
În cea de-a treia semifinală a show-ului “KIDSing”, care se va difuza pe 26 octombrie, la Kanal D, prezentatorul emisiunii va demonstra cât de bine pregătit este din punct de vedere fizic.

Mario Bunica, un puşti de 8 ani din Craiova, un băieţel vesel şi iute ca un spiriduş, este cel mai tânăr concurent “KIDSing”. Tocmai pentru a sublinia acest fapt, Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului, l-a chemat pe scenă pe juratul Gabriel Cotabiţă. 

“Doamnelor şi domnilor, îi aveţi în faţă pe cel mai tânăr şi pe cel mai vârstnic membru al show-ului ”, a spus Bordeianu.

Pentru a-şi proba agilitatea şi uşurinţă de mişcare, băieţelul a executat câteva flotări pe scenă, fapt care l-a provocat pe Dan Bordeianu să facă aceeaşi demonstraţie.

Foto: Kanal D

Prezentatorul show-ului şi-a continuat seria de flotări cu micuţul Mario în spate, în aplauzele publicului. Dan Bordeianu i-a povestit apoi lui Mario una dintre isprăvile lui de la la grădiniţă, când a i-a pus doamnei educatoare lipici în pantofi. A continuat cu o sugestie către micul concurent, stârnind panică la masa juraţilor: “În pauză, mergi cu mine la cabina juriului, să îţi arăt unde îşi ţine domnul Cotabiţă pantofii”.

Mario Bunica a făcut show pe scenă “KIDSIng”, interpretând piesa “Baby”, a lui Justin Bieber, şi a fost însoţit, pe scenă, de doi prieteni, Alin şi Ryan. Băieţii au executat numărul de coregrafie alături de alţi trei dansatori profesionişti.