Dan Helciug este fermierul săptămânii la “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 17.03.2015, 16:01
Dan Helciug este fermierul săptămânii la “Ferma Vedetelor”
După muncă şi răsplată – aşa poate fi descrisă ziua de duminică la “Ferma Vedetelor”. Fermierii au avut parte de o zi plină de activităţi, iar atunci când te relaxezi timpul parcă trece altfel. Au jucat fotbal şi au primit un colet surpriză, iar muzica nu a lipsit nici în această zi din casă.
Foto: Pro TV
 
Dimineaţa a început cu activităţile de rigoare pentru a pregăti masa şi a se încălzi:spartul lemnelor, făcutul pâinii, încălzitul apei în curte pentru a spăla. “Ce credeţi?Dan este în curte, sparge lemne!”– a spus Doiniţa, iar Cristina a completat: “El toată săptămâna ne-a distrat cât am muncit, acum când vrem să ne distreze, el munceşte!”. Augustin a plâns de foame pe la geamuri, iar Cristina i-a sărit în ajutor cu un cotor de varză care a fost întruchipat pe rând în imaginaţia lui de friptură şi ananas. 
 
Iubirea a fost la cote maxime dis de dimineaţă. Când a intrat în casă Dan a pupat toate fetele şi bonus pe Iftimoaie. Tot Dan a fost cel care a descoperit răvaşul misterios în timpul plimbării sale de revigorare. Răvaşul le-a adus o nouă provocare, iar faimoşii fermieri s-au organizat şi au plecat în căutarea lui, însă nu înainte de a îi pregăti Doiniţei un tort de gem şi de a îi cânta “La mulţi ani”! Doiniţa a fost copleşită de emoţii şi a izbucnit în plâns, iar Stan a punctat: “S-a întristat că i-am urat de sănătate şi de fericire?”. Momentul a culminat cu un dans în jurul mesei pe muzica Mioarei. 
 
Foto: Pro TV
 
Coletul misterios care îi aştepta lângă lac conţinea un buchet de flori pentru Doiniţa, o scrisoare de la mama ei care a copleşit-o de emoţie, plăcintă cu mere, plăcintă cu brânză şi două sticle cu cafea. Însă, pentru a le obţine, concurenţii au trebuit să joace fotbal în noroi. Partida de fotbal i-a prins pe unii dintre ei în offside, iar câştigătoare a ieşit echipa formată din Vica, Ionuţ, Dan şi Ştefan. 
 
Seara de duminică a adus o petrecere pe cinste la “Ferma Vedetelor”, care s-a lăsat cu muzică şi dans pe masă. Imnul fermei “I feel dirty”, o adaptare după celebra piesă “I feel pretty”, a răsunat în toată pădurea. Însă nu toţi concurenţii s-au simţit la fel de bine, iar dimineaţa de luni a fost începută în lacrimi de Corina, care s-a simţit luată prea mult peste picior şi a decis să pună piciorul în prag.