Dan Negru e un naş specializat în… selfie!

De: Cătălina Matei / 01.05.2014, 09:00
Dan Negru e un naş specializat în... selfie!
Se pare că fenomenul “selfie” loveşte tot mai multe vedete chiar şi la starea civilă, iar cel mai recent exemplu este chiar Dan Negru. Vedeta Antenei 1 l-a năşit la sfârşitul săptămânii trecute pe DJ-ul Răzvan Popescu de la Zu TV şi a imortalizat momentul printr-un selfie.

Dj-ul Răzvan Popescu, pe care telespectatorii Zu tv îl pot  şi vedea în fiecare seară, de la ora 22.00, alături de Flick, s-a însurat în weekend-ul trecut cu Angela, femeia pe care o iubeşte. Cel care îi este părinte spiritual şi care i-a şi fost martor la cununia civilă a fost Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”, de la Antena 1. De altfel, Negru a şi imortalizat momentul din faţa ofiţerului de stare civilă cu telefonul mobil, printr-un selfie.

“Pe Negru îl ştiu de 12 ani şi ştiu cât e de zgârcit. Evident că n-a avut loc de întors atunci ncând l-am rugat să ne fie naş şi, contra unei taxe modice, el acceptat. Nunta noastră, care va avea loc în toamnă,  o să fie prima nuntă din România unde mirii vor da dar naşilor şi nu invers, aşa cum se obişnuieşte”, spune, cu umor, Răzvan Popescu.

Doamna Popescu are o meserie puţin obişnuită pentru o femeie: este ofiţer în cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti. “În fiecare dimineaţă sunt la inviorare, ce credeaţi. De cum se ivesc zorile, la mine-n casă e ca-n cazarmă: !” încheie în hohote de râs prezentatorul de la Zu TV.