Dana Rogoz, de nerecunoscut!

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2014, 10:00
Dana Rogoz, de nerecunoscut!
În prag de sărbători, Dana Rogoz a fost transformată în “Fata de pe lună” de specialiştii de la Jovsky Studio.

 “MOON Girl – Fata de pe lună” este un proiect de suflet pe care actriţa l-a pregătit pentru cititorii blogului ei, www.danarogoz.ro pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

“Mi se pare că îl ştiu de secole de Adi (hair stylist-ul Adrian Perjovschi), ne leagă multe amintiri şi ne înţelegem foarte bine. De-a lungul anilor şi proiectelor, Adi a făcut multe experimenţe pe părul meu, dar nimeni până acum nu m-a făcut „Moon Girl – Fata de pe lună”. M-am simţit feminină după transformarea lui, pentru că a reuşit să-mi creeze senzatia ca am par lung si spicat. Trebuie sa spun ca este prima oara cand imi pune cineva extensii de par, eu sunt genul natural si nu ma obisnuiesc usor cu schimbarile. Iar salopeta argintie de la Irenka pe care am purtat-o a completat foarte bine tabloul stelar pe care am incercat sa il cream. Fac foarte multe sedinte foto pentru blogul meu, www.danarogoz.ro si mi se pare provocatoare o astfel de invitatie de transformare, ma apropie mai mult de meseria mea, de un proiect de teatru in care trebuie sa fiu diferita si sa intruchipez un anumit personaj”, a povestit Dana care a creat acum aproape doi ani cu suflet si inspiratie brandul MOON.

Procesul de tranformare a Danei in “Moon Girl – Fata de pe luna” a durat doua ore si a implicat un make-up argintat si o coafura feminina, cu mese lungi in cromatici diferite, precum fetele lunii.    

“Ne stim de multi ani, am avut tot timpul o placere deosebita sa lucrez cu ea pentru ca este o persoana deschisa la nou, cu multe idei si foarte intelegatoare. Suntem nascuti in aceeasi zi si poate de aceea ne intelegem atat de bine. Pentru fata de pe luna am ales sa pun multe suvite blonde pentru a exprima luminozitatea lunii si acestea au fost puse mai bine in contrast langa cele de culoare inchisa”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Stralucitoare precum un astru, Dana Rogoz a realizat pentru blogul ei sedinta foto de dupa transformare pe platforma larga de la Aviatia Utilitara din Baneasa. 

Mai multe fotografii si imagini din culisele sedintei foto pot fi gasite pe https://www.facebook.com/JovskyStudio si pe www.danarogoz.ro