Dana Rogoz lansează parfumul care îi poartă numele

Apropo.ro / 22.10.2014, 14:12
Dana Rogoz lansează parfumul care îi poartă numele
Acum doi ani a lansat geanta cu mai multe feţe detaşabile, a continuat cu omini-geanta potrivită şi pentru cei mici şi apoi cu lumânarea care ascunde un mesaj personalizat. Dana Rogoz evoluează şi lansează un nou produs, mai precis primul parfum Moon By Dana Rogoz.
“Aşa cum mulţi dintre voi aţi ghicit, noul produs lansat este Moon by Dana Rogoz Eau de Parfum. Un parfum floral, proaspăt, plin de viaţă şi farmec. Moon este parfumul care mă îmbracă cel mai bine”, spune Dana Rogoz.
 
 
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
“Ideea lansării unui parfum mi-a venit chiar de la voi, când realizam prima ghicitoare pe blog pentru lansarea plicurilor Moon cu Feţe Detaşabile. Încă de atunci mulţi dintre voi aţi crezut că voi lansa un parfum şi mi-am zis: De ce nu? Aşa a început totul. Aşadar, la acest proiect am lucrat foarte mult (cel mai mult şi cel mai greu de până acum), timp de un an şi jumatate. Sute de variante de esenţe, sticle, dopuri, cutii, etichete… până când am ajuns exact la ce îmi doream, un parfum pe care îl ador. Nu sunt parfumier, fireşte, aşa că am fost ajutată în tot acest demers de o echipă de specialişti în acest domeniu din România, dar şi de o echipă de parfumieri şi producători de parfumuri din Germania, unde este de altfel produs parfumul Moon by Dana Rogoz. Dar asta nu înseamnă că rezultatul nu este unul extrem de personal, căci de la esenţă şi până la cutie, absolut toate detaliile au fost alegerile mele, cu sufletul meu, la fel cum v-am obisnuit şi până acum cu celelalte produse semnate Moon by Dana Rogoz”, scrie vedeta pe blogul ei.
 
Mai multe detalii puteţi afla de pe www.one.ro!