Dana Rogoz, super petrecere de tăiere a moţului băieţelului său! Iată ce a ales Vlăduţ de pe tavă!

Apropo.ro / 17.03.2015, 14:02
Dana Rogoz, super petrecere de tăiere a moţului băieţelului său! Iată ce a ales Vlăduţ de pe tavă!
De când a devenit mămică, Dana Rogoz îi organizează băieţelului său diverse petreceri. După şedinţa foto pe care i-a făcut-o juniorului său la împlinirea unui an de viaţă, vedeta aştepta cu nerăbdare petrecerea de tăiere a moţului pe care a amânat-o puţin pentru că naşii micuţului au fost plecaţi din ţară.
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
Aşteptarea a meritat însă pentru că invitaţii s-au simţit bine în atmosfera pregătită  din timp, cu lux de amănunte, de fericita mămica, o împătimită a decoraţiunilor, pe care ea singură le face cu fiecare ocazie, deoarece îi face mare plăcere să se gândească la astfel de detalii. Vedeta a aşteptat cu nerăbdare momentul alegerii obiectelor de pe tăviţă, fiind curioasă să vadă ce-l atrage cel mai mult pe fiul său.
 
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
“Am amânat petrecerea puţin, ca să fie naşii în ţară. Se vede din imagini că aşteptarea a meritat, pentru că a fost o atmosferă extrem de plăcută.  Momentul mult aşteptat a fost, fireşte, cel în care Vlad a ales cele 3 obiecte de pe tăviţă. Am aşezat pe tavă următoarele: stilou, carte, pensulă, foarfecă, stetoscop, microfon, busolă, icoană, mască, beţe de toboşar, papion, şurubelniţă, un usb stick, chenar şi bani. Am uitat să aşez, deşi îmi propusesem, verigheta lui Radu şi nişte chei. Pentru fiecare obiect ales aveam desigur câte o justificare, adică o meserie căreia să i se potrivească. Ce credeţi că a ales Vlad? Primul obiect, pe care l-a ales fără ezitare, a fost: ŞURUBELNIŢA. Al doilea obiect, pentru care a analizat mai atent tăviţa, a fost: STETOSCOPUL. Înainte să îl aleagă pe al treilea, s-a îndreptat către pensulă, dar naşa Adela a mişcat fără să vrea tava exact în acel moment, iar Vlad s-a răzgândit. Deci, ce să mai, naşa a stat în calea pictorului! Aşa că al treilea obiect ales a fost: MASCA”, a scris Rogoz pe blogul ei.
 
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
Foto: www.danarogoz.one.ro
 
Printre invitatele la petrecerea organizată special pentru fiul ei, Dana Rogoz le-a avut alături pe cele mai bune prietene ale sale: Andreea Esca, Adela Popescu, Laura Cosoi, Ada Condeescu şi Alina Chivulescu.