Dana Săvuică îşi face o intervenţie la buze, în direct la tv

Apropo.ro / 04.11.2014, 14:06
Dana Săvuică îşi face o intervenţie la buze, în direct la tv
Dana Săvuică s-a hotărât! Îşi face azi, în direct, o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon.
În vârstă de 44 de ani, Dana Săvuică, a fost nevoită să slăbească în ultima perioadă, la recomandarea medicului, din pricina unor probleme la coloană. Totuşi, ceea ce se dorea a fi o simplă scădere în greutate a motivat-o pe vedetă să facă mai mult de atât şi anume: să atingă dimensiunile pe care le avea la vârsta de 20 de ani. 
 
„După trei luni de cură, mi-am remodelat talia şi am reuşit să am cu 15 cm în minus.  Astfel, de la 80 de cm am ajuns să am 65 de cm în talie, aproape cât aveam pe vremea când eram fotomodel”, a mărturisit Dana Săvuică.
 
„Nu îmi pot permite să mă mai îngraş, căci durerile de spate ar fi insuportabile şi toţi cei care suferă de spondiloză lombară vor fi în asentiment cu mine”, a continuat ea.
 
 
Foto: TVR 
 
Şi pentru că vrea să le încurajeze pe femei să aibă grijă de ele şi de corpul lor şi să le demonstreze că nu este nici dureros şi nici costisitor să arate mai bine, Dana Săvuică vine la “Se zice că…” de la TVR, însoţită de doctorul Iancu Morad. Doctorul îi va face în direct o intervenţie la buze: mărire permanentă prin injectare de microparticule de silicon. 
 
Tot despre frumuseţe, chirurgie estetică şi vârstă… va sta de vorbă Sonia şi cu avocata Paula Iacob, care la 82 de ani, intenţionează să îşi facă operaţii estetice. Subiectul ediţiei de azi la “Se zice că…” a fost sugerat de fanii de pe Facebook ai emisiunii. Telespectatorii şi-au dorit, însă, să cunoască femei care au trăit experienţa unor asemenea intervenţii. Cele două doamne, din generaţii diferite, vin să prezinte punctul de vedere.