Dani Oţil, faţă în faţă cu actualul iubit al Mihaelei Rădulescu!

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2015, 11:13

Dani Oţil, faţă în faţă cu actualul iubit al Mihaelei Rădulescu!
Întâlnire de gradul zero între Felix Baumgartner şi Dani Oţil, la maratonul caritabil Wings for Life.

Înainte de cursa caritabilă Wings for Life, jurata de la „Românii au talent” l-a prezentat pe matinalul Antenei 1 lui Felix Baumgartner, consemnează click.ro. Cei doi au dat mâna bărbăteşte, au schimbat câteva cuvinte de complezenţă, au zâmbit şi apoi s-au îndreptat fiecare spre locurile în care s-au pregătit de startul cursei, care a avut loc la ora 14.00.

Foto: click.ro

Felix Baumgartner, însoţit peste tot de bodyguardul personal, a condus maşina care trebuia să-I ajungă din urmă pe alergători. “Mă bucur că pot fi parte din acest fenomen global – ”Wings for Life World Run”, un proiect minunat, cu o cauză nobilă în spate. Mii de oameni vor alerga simultan, în 35 de locaţii, pentru cei care nu pot. Voi conduce Maşina Oficială de Finiş în România şi, credeţi-mă, va fi o adevarată provocare pentru mine. După ce am fost cel mai rapid om de pe planetă, acum va trebui sa fiu printre cei mai lenţi. Voi conduce maşina cu 15 km/h şi nu voi atinge mai mult de 35 km/h pe parcursul traseului. Fiţi atenţi, va urmăresc!”, a fost mesajul transmis de Felix celor care au luat startul.

Printre cei care au alergat pentru persoanele cu dizabilităţi s-au numărat şi alte vedete decât Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil. La evenimentul caritabil s-au prezentat Daniel Osmanovici, „burlacul” Andrei Andrei, Carmen Brumă, Mircea Badea, Adina Halas şi soţul ei, dar şi Gabriela Szabo.

Startul maratonului a fost luat în zona bucureşteană Pantelimon şi s-a alergat pe DN3-DN3A, spre Feteşti. Participanţii au plătit o taxă individuală de înscriere (124 ron), redirecţionată în întregime către Fundaţia Wings for Life, care are ca scop găsirea unui remediu pentru leziunile măduvei spinării.