Daniela Crudu este ”Burlăciţa” la Antena 1

De: Nicoleta Nicolae / 05.06.2015, 12:00
Daniela Crudu este ”Burlăciţa” la Antena 1
Daniela Crudu are parte de proiectul la care a visat întotdeauna. Aceasta este noua ”Burlăciţă” de la Antena 1, cea care va pune pe jar inimile pretendenţilor şi se va lăsa ademenită de cele mai neaşteptate tehnici de cucerire.

 ”Eu recunosc că această emisiune îmi vine ca turnată. Îmi doream de mult să fiu ”Burlăciţa” şi de fiecare dată când urmăream sezoanele trecute ale emisiunii îmi imaginam cum ar fi să fiu eu acolo şi ce le-aş face băieţilor care vin în emisiune”, mărturiseşte aceasta.

Noul sezon al reality show-ului de la Antena 1 se va filma de data aceasta în superba Italie, acolo unde Daniela spune că abia aşteaptă să vadă cum îi va înspira pe pretendenţii ei superbul loc. Totodată, ”Burlăciţa” recunoaşte că nu le va face viaţa prea uşoară aspiranţilor la inima ei, asta pentru că speră ca în urma acestui proiect să-şi găsească partenerul ideal. ”Nu le va fi uşor, îi voi supune la diverse teste şi sper să mă îndrăgostesc – déjà îmi plac câţiva de nu mai pot – şi sa-mi aleg cel mai potrivit partener”.

Ce ar trebui să aibă cel care vrea să o cucerească pe Daniela? ”Să fie sincer, să-mi arate că a venit în emisiune pentru mine, pentru a mă cunoaşte cu adevărat şi, nu în ultimul rând, să aibă bun simţ”, încheie aceasta.