Daniela Gyorfi, agresată sexual. Mărturisiri dureroase! „În România, femeile nu sunt unite ca la Hollywood“

De: Cristiana Trifu / 18.01.2018, 14:46
Daniela Gyorfi, agresată sexual. Mărturisiri dureroase! „În România, femeile nu sunt unite ca la Hollywood“
Daniela Gyorfi a fost hărţuită sexual câţiva ani în urmă de un bărbat care voia să colaboreze cu ea pentru şedinţe foto.

„Mi s-a întâmplat să fiu hărţuită sexual. Trebuia să pozez pentru o revistă, am ajuns acasă, nu era încă revista în România, trebuia să fiu prima. A venit la mine, norocul meu este că nu m-am dus la birou. I-am spus: Dacă vrei poţi veni acasă la mine, era mama, câinele, doamna din casă. Mi-a spus că dacă e tot prin zonă vine să semnăm contractul.

Până atunci nu m-am gândit că dacă inviţi pe cineva acasă la tine, se poate întâmpla chestia asta. Sincer. Am spus şi numele, dar ce crezi că mi-a spus Dan Capatos: „Tu nu ştii câte fete au venit şi au spus acelaşi lucru şi câte duduiţe au venit ca să pozeze pentru acea revistă”…

A venit acasă, a început să-mi de exemple: că aia a făcut aşa, persoane publice, fete pe care eu le ştiam. A sărit. Eram îmbrăcată într-o bluză şi pantaloni, eram zgâîriată pe gât, m-am dus şi am ţipat la doamna din casă, la mama. A plecat omul, am semnat, am apărut după 100 de ani”, a declarat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi nu mai arată aşa! La 48 de ani vedeta trăieşte o depresie cruntă – FOTO

Daniela Gyorfi, dezvăluri în premieră! De ce s-a despărţit de primul soţ, Gelu Borş

Ele sunt primele vedete din România care şi-au pus silicoane FOTO

O blondă celebră de la noi şi-a dezvăluit fanteziile sexuale! „Va fi ceva…”

Aşa dezinhibată nu aţi văzut-o nici în celebrul pictorial! Vedeta dovedeşte o mare disponibilitate la efort

De nerecunoscut! Cum arată Daniela Gyrofi acum 20 de ani!

Gyorfi a adăugat că n-a spus nimic atunci şi nu „a avut ce să facă“ în legătură cu această situaţie, pentru că bărbatul o ameninţa că o dă în judecată. Mai mult, susţine cântăreaţa, femeile din România „nu sunt unite ca la Hollywood“.