David Beckham lansează o colecţie vestimentară

Apropo.ro / 14.01.2014, 08:00
David Beckham lansează o colecţie vestimentară
Fostul fotbalist englez David Beckham va lansa o colecţie vestimentară pentru băieţi.

Noua colecţie va include diverse articole vestimentare precum veste, bluze, indispensabili şi cămăşi. Colecţia, care va ajunge în magazine pe 30 ianuarie, reflectă stilul sportiv şi relaxat al liniei vestimentare pentru adulţi creată de David Beckham, iar presa britanică spune că cei trei fii ai fotbalistului britanic – Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 11 ani, şi Cruz, în vârstă de opt ani – vor purta cel mai probabil articolele din noua colecţie.

David Beckham, care mai are cu soţia sa, Victoria, şi o fiică în vârstă de doi ani, Harper, îşi va lansa, totodată, colecţia de lenjerie intimă pentru sezonul primăvară-vară 2014 creată pentru brandul H&M, pe 2 februarie, prin intermediul unui scurtmetraj ce va fi difuzat în pauzele comerciale din timpul finalei campionatului american de fotbal american (Super Bowl).

În acel clip, David este prezentat în timp ce urcă pe acoperişul unei clădiri din Londra după o şedinţă foto. Sportivul, în vârstă de 38 de ani, poartă în acest clip doar o pereche de boxeri şi este nevoit să recurgă la o serie de cascadorii spectaculoase pentru ce ajunge în siguranţă.