De ce a învăţat spaniola fetiţa Rocsanei Marcu?

Apropo.ro / 10.02.2015, 12:00
De ce a învăţat spaniola fetiţa Rocsanei Marcu?
Prezentatoarea emisiunilor „Star matinal” şi „Capcana starurilor” de la Antena Stars, Rocsana Marcu i-a făcut o surpriză fiicei sale Mayra şi a dus-o la Roma,la un concert al Violettei.
„Înainte de vacanţă, Mayra mi-a făcut o mare bucurie când am văzut că a fost selectată de către fostul antrenor al Simonei Halep să facă performanţă în tenis, aşa că am luat decizia de a cumpăra bilete la concertul Violettei”, povesteşte prezentatoarea emisiunii „Star matinal” de la Antena Stars.
 
Foto: Antena Stars
 
Fericită că îi poate îndeplini fetiţei ei un vis atât de frumos, vedeta a pus la cale o vacanţă surpriză în care micuţa să îşi întâlnească idolul. „Este un mare fan al Violettei, îi ştie toate cântecele şi s-a apucat de lecţii de spaniolă doar de dragul ei, ca să înţeleagă versurile. M-a impresionat faptul că anul trecut a căutat singură pe Internet date despre turneul în Europa pe care urma să îl aibă artista”, mai povesteşte încântată Rocsana.
 
Foto: Antena Stars
 
Prezentatoarea de la Antena Stars nu a avut niciun dubiu că i-a făcut cel mai frumos cadou de până acum în momentul în care au ajuns la Roma. „Când am ajuns acolo mi s-a umplut sufletul de bucurie când am văzut acea satisfacţie pe chipul ei. De atunci îmi spune că o visează pe Violetta în fiecare noapte”, mai dezvăluie emoţionată Rocsana.