De ce creste pretul la apa?

Apropo.ro / 16.07.2008, 12:13
De ce creste pretul la apa?
Pierderile de apa potabila au reprezentat anul trecut 40,9% din totalul cantitatii de apa distribuita.

Pierderile de apa potabila au reprezentat anul trecut 40,9% pe ansamblul tarii, din totalul cantitatii de apa distribuita, a comunicat Institutul National de Statistica (INS).

Pierderile au fost cauzate de uzura avansata a conductelor de aductiune si distributie a apei potabile, precum si de uzura fizica si morala a echipamentelor de captare si pompare.

Anul trecut, consumul mediu zilnic de apa potabila pentru uz casnic a fost de 123,8 litri/locuitor in municipii si orase, in crestere cu 2,4%.

Proportia apei potabile distribuita consumatorilor care au instalate apometre este de 81,1 %, diferenta de cantitate de apa potabila distribuita fiind inregistrata in sistem "pausal".

Afla mai multe date prezentate de Institutul national de Statistica, la Mediafax

Ti se pare normal sa platesti TU pierderile de orice fel (de apa, de energie, de timp, cauzate de incompetenta,…)? Crezi ca vom ajunge vreodata la situatia in care aceste pierderi sa fie la un nivel acceptabil?

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Guvernul da bani prin

Guvernul da bani prin "dialog constructiv"

Romanii vor putea sa scoata cu mandrie capul in strainatate. Guvernul vegheaza imbunatatirea imaginii Romaniei si scoate de la buget 7,8 milioane de euro pentru actiuni d…

Cea mai scumpa traducere din istoria Bucurestiului

Cea mai scumpa traducere din istoria Bucurestiului

„Strategia antizgomot”, pentru care Bucurestiul a platit aproximativ 1,5 milioane de euro, cuprinde mai multe harti care analizeaza zgomotul din oras si masur…

Buldozerele Primariei au facut

Buldozerele Primariei au facut "Fitze"

Localul "La Fitze" din Parcul Herăstrău din București a fost demolat ieri, în urma deciziei municipalității, întrucât administratorul restaurantului nu a respe…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Jenna Jameson in ultimul film
Supravietuieste distrugand bilele rosii Cuvinte cheie: Jenna Jameson – Zombie Striptease
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza