De ce nu a fost invitată Jennifer Garner la nunta lui George Clooney

De: Cătălina Matei / 03.10.2014, 15:03
De ce nu a fost invitată Jennifer Garner la nunta lui George Clooney
Soţia lui Ben Affleck a declarat că avea păduchi atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe George Clooney, iar acesta ar putea fi motivul pentru care ea şi partenerul său de viaţă nu au fost invitaţi la “nunta anului”.

Conform contactmusic.com, Jennifer Garner în vârstă de 42 de ani, a fost foarte ruşinată atunci când l-a întâlnit pe George Clooney din cauză că avea păduchi.

Actriţa se pricopsise cu paraziţii, după ce fiica sa a venit de la şcoală cu această problemă şi apoi întreaga familie a fost infestată, mai puţin Ben Affleck.

Foto: Hepta

„Vin (medicii – n.r.) şi te piaptănă pe îndelete şi apoi îţi dau cu un ulei în cap şi te piaptănă iarăşi şi miroşi ca un amestec de sulf şi rozmarin şi trebuie să faci asta zilnic pentru vreo lună”, a povestit Jennifer Garner în platoul emisiunii “The Tonight Show”.

 „Când familia noastră a avut această problemă, a fost o zi în care urmasem tratamentul ăsta cu pieptănatul, încercam să-i distrez şi pe copii, iar Ben vine şi începe «Uite, e o petrecere la care vreau să merg, hai să mergem», iar eu i-am zis că nu pot, că trebuie să fac duş, că put… Dar mă urc în maşină şi merg cu el, pentru că începuse să se poarte de parcă eu sunt o tipă din aia căreia îi ia foarte mult să se pregătească şi nu vreau să fiu vreodată considerată o fiţoasă, pentru că nu sunt genul acela. Aşa că mă urc în maşină şi mă gândesc «Ce mare lucru, nu o să se prindă nimeni». Şi ajungem la petrecere şi primul om pe care îl întâlnesc este George Clooney şi era prima dată când îl întâlneam. Merg spre el şi apoi începem să vorbim şi văd că mă miroase, dar încearcă foarte tare să fie politicos”, a mai povestit actriţa.

Garner crede că această întâmplare ar putea să-l fi făcut pe George Clooney să nu o invite pe ea şi pe soţul său, Ben Affleck, la nunta care a avut loc weekend-ul trecut la Veneţia. „Cred că n-a vrut ca «păduchioasa» să fie acolo”, a mai spus Jennifer Garner.