De la ruşi vin banii! Gérard Depardieu îşi deschide restaurant la Moscova

De: Cătălina Matei / 04.07.2014, 09:57
De la ruşi vin banii! Gérard Depardieu îşi deschide restaurant la Moscova
După ce a primit cetăţenia rusă în urmă cu peste un an şi jumătate, Gérard Depardieu a decis că este momentul să şi investească economiile în noua sa ţară. Actorul de origine franceză îşi va deschide la Moscova un restaurant pe care îl va numi Gérard.

Potrivit Mediafax, Gérard Depardieu plănuieşte să-şi deschidă restaurantul în octombrie. Într-un interviu apărut în ediţia de joi a cotidianului Komsomolkaia Pravda, citat de AFP, actorul spune că localul său va oferi „meniuri simple, cum îmi plac mie, feluri de mâncare din Rusia şi Franţa”.

„Sper că vom reuşi să deschidem restaurante la Sankt Petersburg şi Saransk”, a adăugat actorul. După ce şi-a luat cetăţenia rusă, Depardieu s-a stabilit chiar în Saransk.

Foto: Splash News

Actorul este  proprietarul mai multor podgorii, are deja trei restaurante deschise la Paris – Le Bien-Décidé, La Fontaine Gaillon şi L’Ecaille de la Fontaine –  precum şi câteva localuri în Belgia.

Gérard Depardieu, care a jucat recent în filmele „Welcome to New York”, de Abel Ferrara, despre scandalul sexual în care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn în 2011, şi în „United Passions”, lucrează în prezent la o comedie produsă de Arnaud Frilley şi la un serial de televiziune despre Al Doilea Război Mondial.