De Paşte, nicăieri nu-i ca Acasă!

Apropo.ro / 03.05.2013, 13:00
De Paşte, nicăieri nu-i ca Acasă!
Noutăţile primăverii aduc daruri speciale începând cu perioada Paştelui, numai la Acasă TV! Cei mai iubiţi actori de telenovele, doamne de poveste, emisiuni de divertisment şi show-uri internaţionale explozive îşi dau întâlnire cu telespectatorii în zile de sărbătoare, ACAS~.

Vineri, 3 mai, de la 17.30, telespectatorii vor descoperi ce frumoasă este dragostea, Acasă TV în telenovela “Que bonito amor”. Între 3 şi 6 mai, de la 22.00, Cinema Acasă TV prezintă “Pasărea Spin: Continuarea”,  bazat pe bestseller-ul scris de Coleen McCullogh, cu Richard Chamberlain şi Amanda Donohoe în rolurile principale.

În noaptea de Paşte, de la 23.45, Slujba de Înviere va aduce în casele şi sufletele telespectatorilor Acasă TV lumina sfântă şi vestea că “Hristos a înviat!”.

După miezul nopţii, Acasă TV difuzează “MTV Europe Music Awards 2012”, iar “Celebrităţile anului 2012” (“Los rostros del 2012”) vin şi ele în a doua zi de Paşte, de la ora 15.30. Şi tot din a doua zi a Sfintelor Sărbători Pascale, telespectatorii vor găsi zilnic Acasă TV o serie de mini-reportaje de 5 minute, intitulate “Doamne de poveste – minibiografie”, momente magice care prezintă femei remarcabile ale României de acum şi de atunci.

Pe 6 mai, de la 23.00, Loredana susţine un concert de zile mari, iar Cabral şi Mircea Solcanu vor spune începând din 7 mai “Poveştiri de noapte”, de luni până joi, de la 22.00.

Tot din 7 mai, imediat dupa “Povestiri de noapte”, telespectatorii vor urmări “Cancan.ro”, emisiunea din care nu vor lipsi exclusivităţile şi personajele controversate. Întâmplările ieşite din comun şi detaliile “indiscrete”, pe care doar paparazzii de la “Cancan.ro” le sesizează, vor face deliciul telespectatorilor de luni până joi, de la 22.30, Acasă TV.