De Revelion, Ela Crăciun îşi alege ţinuta împreună cu fiica ei

De: Nicoleta Nicolae / 30.12.2014, 10:00
De Revelion, Ela Crăciun îşi alege ţinuta împreună cu fiica ei
Prezentatoarea emisiunii 'Numai de bine', de la Antenă, bloggeriţă activă şi mamă a doi copii, se declară dependentă de sărbătorile de iarnă petrecute în sânul familiei.

Anul acesta este unul special pentru Ela Crăciun, deoarece va fi şi primul în care micuţa ei în vârstă de aproape trei ani, Alesia, va lua parte,  la petrecerea de Revelion. Aşadar, alegerea ţinutei pentru noaptea dintre ani este acum cu atât mai mare pentru tânara mămica.

Astfel, Ela a pornit în căutarea ţinutelor perfecte pentru noaptea dintre ani în atelierele designerilor români Murmur by Andreea Bădala, Parlor, Rhea Costa şi M.Marquise. Astfel, prezentatoarea de la Antena 3 se va asorta perfect cu micuţa ei şi împreună vor avea o apariţie memorabilă pentru anul 2015.

„Am încercat mereu să-mi aleg cu mare atenţie rochia pe care o port la noaptea dintre ani, de la culoare, la material şi de la bijuterii la pantofi, mai ales că sunt o superstiţioasă şi, hai să recunoaştem, Revelionul este şi el încărcat de superstiţii. Anul acesta, mica mea domnişoară va asista şi ea, în limita vârstei, la o mică parte a petrecerii, aşa că iată o provocare în plus la nivel de ţinută’, scrie Ela Craciun pe blogul ei.

 FOTO: Arhiva personală, ţinute Anda Roman, Credit Foto Marius Turlea