De Sărbători, Kanal D a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte

Apropo.ro / 10.04.2015, 11:00
De Sărbători, Kanal D a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte
Sâmbătă, în Noaptea de Înviere, Mihai Ghiţă va invita la o ediţie specială a emisiunii “Asta-i România!”, începând cu ora 20.00. la Kanal D. De Paşte, urmăriţi la “Asta-i România!” o ediţie emoţionantă în care ne întoarcem la tradiţii şi la familie.
Românii au fugit în cele patru zări…  Sărăcia, lipsurile i-au făcut pribegi în patriile altora. Departe de familii de cei dragi, înstrăinarea e cruntă. Sunt milioane de romani care şi-au făcut casa unde au văzut cu ochii. Chinuiţi de dor, de Paşte şi-ar dori din nou să fie lângă cei dragi şi să aibă masă plină. De Paşte, simţim la fel şi ne întoarcem la familie, în cadrul unui program special “Asta-i România!”. Mergem acasă la Victoria, o femeie între două vârste care timp de 7 ani a tăiat iarba din curtea unui patron Italian. Reîntâlnirea emoţionată cu familia are loc an de an doar în sâmbăta în care creştinii primesc lumina.
Lăsată de stat să moară, Evdochia Varabiev,  bătrâna părăsită în mijlocul Deltei, nu a fost uitată.  După ce cazul disperat al  femeii a fost prezentat la “Asta-i România!”, a urmat o  mobilizare fără precedent,  telespectatorii ne-au demonstrat că binele nu are limită şi  ca acesta începe cu fiecare dintre noi. Am mers să îi facem bătrânei o bucurie de Paşte.  Zâmbetul femeii şi primele ei lacrimi de fericire, după amar de ani, îl vom vedea sâmbătă, în ediţia specială de Paşte ‘Asta-i România!”.
 
Foto: Kanal D
 
Ajungem de Paşte şi la polele Făgăraşilor, unde oierii din Jina ne arată că tot ce-i românesc nu piere. Nu lipsec bucăţele neoase, împărţim “Tara-n bucate” şi voie bună alături de cântăreţii de muzică populară Olguta Berbec,  Constantin Lătăreţu şi Valentin Sanfira.
 
De Paşte, să ne întoarcem cu faţa la tradiţie, în casa celor dragi, în ţara noastră minunată! Pentru că simţim la fel, sâmbătă de la orele 20:00, la “Asta-i România!”  spunem împreună ‘Hristos a Înviat!”  
 
Luni, a doua zi de Paşte, Gabriela Cristea va invita la o ediţie de sărbătoare a emisiunii matrimoniale “Te vreau lângă mine”, cu bunătăţi, voie bună şi un decor adecvat Sărbătorii Pascale.
 
De la ora 16:45, la “Teo Show”, Corina Bud, Cornelia şi Lupu Rednic, Gelu Voicu împreună cu familia vă vor încânta cu muzică şi joc popular românesc. Bursucu va face o demonstraţie de dans pe muzica populară, iar “Ştirile bursucite” iau o turnură neobişnuită. 
 
Foto: Kanal D
 
Tot luni, în cea de-a doua zi de Paşte, late night show-ul “WOWBiz”, prezentat de Madalin Ionescu şi Adelina Pestriţu va fi în haine de sărbătoare alături de Fuego, Elena Gheorghe şi Gipsy Casual, începând cu ora 22:30.