De Sf. Valentin, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Florin Dumitrescu, sărbătoreşte un eveniment important

Apropo.ro / 12.02.2015, 11:13
De Sf. Valentin, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Florin Dumitrescu, sărbătoreşte un eveniment important
Sărbătoarea Sf. Valentin are semnificaţii speciale în familia lui chef Florin Dumitrescu. Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sărbătoreşte doi ani de când a cerut-o de soţie pe Cristina.
 ”Acum doi ani îi spuneam că vreau să-mi fie soţie şi să fim împreună toată viaţa, chiar în seara de Sf. Valentin”, spune Florin.
 
”Astfel că pentru noi această zi e mai mult decât o zi a iubirii, este ziua în care ea mi-a spus da.” Cei doi obişnuiesc să sărbătorească acest moment mergând chiar la restaurantul la care a avut loc cererea în căsătorie. ”Rememorăm cumva acea seară atât de frumoasă ieşind la restaurant, chiar de Sf. Valentin, acolo unde, acum doi ani, Florin îmi spunea că vrea să îi devin soţie. Ne place să stăm la aceeaşi masă. La fel ca anul trecut, şi de data aceasta vom face la fel”, adaugă Cristina.  
 
Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show ce revine din această primăvară la Antena 1, a cerut-o pe Cristina de soţie într-un mod neobişnuit. În timp ce se aflau la masă, la restaurant, acum doi ani, şi-a făcut apariţia Cristi Nistor, complicele lui Florin şi unul dintre interpreţii preferaţi ai Cristinei. ”M-a cerut de soţie de 14 februarie tocmai pentru că ştia că nu mă aşteptam deloc”, spune soţia juratului.
 
Foto: Antena 1 – Mihai Stetcu
 
”Eram în restaurant”, continuă Florin Dumitrescu, ”unde şi-a făcut apariţia Cristi, s-a aşezat lângă noi, a scos o cutie cu un inel şi a intrebat-o dacă vrea să fie soţia lui. Îmi amintesc că a făcut ochii mari şi m-a privit nedumerită, apoi Cristi i-a spus din nou: >”, mai spune Florin. ”Iar eu am spus atunci da, emoţionată. Am fost uimită, pentru că lui nu-i plac sărbătorile acestea, 14 februarie, 1 martie, 8 martie. Le spune triunghiul mortii. Şi în aceste zile nu mă aştept la cadouri din partea lui, cel puţin nu la cadouri clişeu”, mai spune Cristina.