De ziua ei, Iuliana Tudor s-a emoţionat până la lacrimi

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2014, 09:00
De ziua ei, Iuliana Tudor s-a emoţionat până la lacrimi
Gazda emisiunii “O dată- n viaţă” de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte ieri de o petrecere surpriză organizată de colegi şi prieteni cu ocazia zilei sale de naştere.

Iuliana Tudor şi-a petrecut ziua de naştere împreună cu fiul ei, iar seara  a fost invitată la un eveniment care s-a transformat apoi într-o petrecere de ziua ei. Iuliana a primit foarte multe buchete de flori şi chiar dacă se abţine de la dulciuri, de ziua ei a gustat din tortul pregătit special pentru ea de Cofetaria Claus. Mentorul său, Elise Stan, i-a invitat să- i cânte “La mulţi ani” Iulianei Tudor şi să petreacă alături de ea pe: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Claudia Ghiţulescu, Radu Fornea şi Vlad Ionescu, Paula Seling, Alin Pascal, dar şi pe alţi artisti cunoscuţi. 

“Cele mai frumoase cadouri de ieri au fost îmbrăţişarea fiului meu de dimineaţă, gândurile oamenilor speciali din viaţa mea şi  petrecerea surpriză pusă la care de doamna Elise Stan şi de prietenii mei. Când trăieşti astfel de momente simţi exact măsura dragostei celor din jur. Faptul că acolo s-au adunat oamenii cei mai dragi mie, colegi din presa, artişti, echipa, colaboratori, a transformat ziua mea într-una memorabilă. Împart bucuria mea, în fiecare an cu colega şi prietena mea, Anamaria, născută în aceeaşi zi cu mine. Pentru amândouă a fost o petrecere la pătrat! Mulţumesc tuturor şi includ aici pe toţi cei care mi-au trimis felicitări pe pagina mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/iulianatudorofficial!”, spune Iuliana Tudor.