De ziua lui, Găinuşă s-a înnoit cu… un acvariu (VIDEO)

De: Pusa Toader / 06.11.2014, 15:59
De ziua lui, Găinuşă s-a înnoit cu... un acvariu (VIDEO)
Mihai Găinuşă şi-a serbat azi ziua de naştere în direct la Radio 21, primind de la colegi daruri care mai de care mai inspirate, printre care şi un… acvariu.

Pentru că de curând, „Cusurgiul” a rămas fără acvariul din studioul TV, colegii i-au dăruit nişte peştişori noi, care să-i ţină de urât în fiecare dimineaţă. Complicii s-au vorbit, iar spre finalul orei 07.00, Găinuşă şi-a luat cadoul în primire, vizibil emoţionat.

Şi ascultătorii au vrut să-i trimtă o urare la ceas aniversar, şi nu oricum, ci prin câteva clipuri „home-made”, montate special pentru sărbatorit şi postate pe Facebook. Ce i-au urat lui Găinuşă „Cusurgiii” de toate vârstele, puteţi vedea aici.

Nu au lipsit nici urările spontane ale ascultătorilor de pe stradă, nici tortul cu design special. Înregistrări audio cu gânduri bune de la mai mulţi artişti, printre care Inna, Sore, Lora şi Adda, l-au încântat pe sărbătorit, rămas, temporar, fără cuvinte.

Cireaşa de pe tortul aniversar? Andreea Bănică! După ce diva i-a cântat „La mulţi Ani!”, a avut parte, la rândul ei, de o surpriză. Fiind pasionată de arta culinară, Radio 21 i-a facut cadou o oală pentru supă „accesorizată” cu legume, doar, doar îi va găti ceva şi lui Mişu. Nu de alta, dar şi butelia era pregătită, ca să se apuce de treabă.

Şi pentru că Mişu este mare amator de mâncăruri exotice, o surpriză de proporţii a venit din partea primului restaurant din România care livrează mâncare jamaicană. Astfel că, la 44 de ani, Găinuşă a putut savura câteva dintre cele mai populare delicii ale bucătăriei jamaicane.

Foto: Radio 21