Delia Antal a plecat la Cannes! Află ce legătură are actriţa cu Obama!

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2015, 06:00
Delia Antal a plecat la Cannes! Află ce legătură are actriţa cu Obama!
Actrita si regizoarea isi prezinta documentarul “We CANnes” in cadrul sectiunii “Doc Corner”, de la Palatul Festivalului. Numele noii sale productii este strans legat de unul dintre cei mai puternici oameni de pe Planeta, mai precis presedintele Americii, Barack Obama! Cum a fost posibil asa ceva? Titlul filmului este inspirat chiar din motto-ul lui Obama!

Nu rateaza niciun  festival de film international, iar acum se afla pentru a cincea oara la Cannes, acolo unde si-a inscris documentarul “We CANnes” la “Doc Corner” si unde intalneste zilnic producatori de film cu care interactioneaza.

Dupa ce si-a lansat cu succes filmul de debut “D’ORA”, actrita si regizoarea Delia Antal a filmat un documentar, inspirata fiind de atmosfera de la Cannes, din timpul Festivalului. Printre altele, filmul contine interviuri cu numeroase personalitati si vedete, pe care chiar Delia a avut ocazia sa le intervieveze.

Ce fac Brad Pitt si Robert Redford in documentarul Deliei Antal?

Actrita si regizoarea Delia Antal a avut ocazia sa intalneasca la Cannes numeroase vedete, printre care Brad Pitt si Robert Redford, care apar in documentarul “WE CANnes”.

“Sunt foarte fericita ca filmul meu, documentarul “WE CANnes” este ecranizat in cadrul secţiunii dedicate documentarelor, „Doc Corner”, de la Cannes si poate fi văzut doar pe baza de acreditare si doar de oameni din industria filmului. Pe lângă protagonişti, in film veţi vedea celebrităţi de la Brad Bitt, Robert Radford, Eric Baldwin la Marion Cotillard, Audrey Tatou etc. Tot ce am putut prinde cu camera din locurile publice si din Palatul Festivalului unde am avut permisiune sa filmam cadre cu celebritati si  de toate felurile. Dar toate astea sunt de culoare, subiectul documentarului este educativ si de inspiratie, e vorba despre greutăţile  intampinate, dar si de entuziasmul unui nou cineast la Festival de Film de la Cannes. Mesajul filmului este „Totul e posibil daca muncesti si nu renunti” iar titlul este motto-ul lui Obama, “We CAN” adică “Noi Putem” sau “We CANNES” adică “Noi la Cannes””, spune Delia Antal.

“Pe lângă acest documentar mai am un scenariu de ficţiune inspirat din realitate care este geniu, scris de un roman inventator, Sorin Raia. Dacă ne ajuta Dumnezeu facem istorie, e mai ceva ca “Avatarul” si necesita sute de milioane de dolari ca buget,  pentru a putea sa fie făcut. Este cel mai ambiţios proiect si cel mai frumos la care orice producator visează”, a mai completat actrita.