Delia Antal, invitata in Parlamentul Londrei la ceremonia de comemorare a lui Nelson Mandela!

Apropo.ro / 15.12.2013, 06:00
Delia Antal, invitata in Parlamentul Londrei la ceremonia de comemorare a lui Nelson Mandela!
Aseara, la Londra a avut loc un eveniment important, la care actrita si regizoarea Delia Antal a fost privilegiata sa fie prezenta.
Delia Antal, alaturi de ambasadorul Irlandei si de lordul englez John Taylor of Warwick
 
 La invitatia Lordului englez John Taylor of Warwick, Delia a fost la ceremonia de comemorare a lui Nelson Mandela, care a avut loc in cele doua camere ale Parlamentului Londrei din Westminster Hall. O experienta unica si o seara petrecuta in compania unor persoane importante din politica si mass-media!
 
 
 
 
“Nelson Mandela a reprezentat valorile universale ale omenirii, de egalitate, toleranta si corectitudine, intr-un cuvant Libertate! Indiferent de rasa, culoare, varsta, Mandela a fost un adevarat ales al lui Dumnezeu, care ne-a invatat ca drumul corect e sa iertam si sa ii iubim pe cei  care nu ne pretuiesc adevarata valoare. S-a chinuit pentru noi toti, a stat 27 de ani in inchisoare, unde a invatat sa iubeasca si a devenit un exemplu pentru toti, a facut istorie, este un erou si asa va ramane in mintea si sufletele noastre !”, spune actrita romanca, stabilita de peste 9 ani la Londra. “A fost o experienta unica, un privilegiu si o onoare pentru mine sa particip la comemorarea lui Nelson Mandela, aici, in Parlamentul Londrei. Unele lucruri se intampla o data in viata! Este o inspiratie pentru mine si, de asemenea, pentru toti pamantenii! Sper sa devenim cu totii mai buni, mai uniti, sa traim in pace, iubire si armonie!”, a mai spus Delia Antal, care a avut ocazia sa-l cunoasca la acest eveniment si pe Ambasadorul Irlandei.