Delia Antal isi imparte stilista cu Kate Middleton?

Apropo.ro / 09.07.2013, 08:00
Delia Antal isi imparte stilista cu Kate Middleton?
Delia Antal a umblat putin la imaginea ei! A ales sa lucreze cu o profesionista in domeniu si acum este multumita de rezultat.
Gina Conway este unul dintre cei mai cautati hairstylisti din Londra si nu numai, lucreaza pentru Fashion TV, Jean Paul Gaultier si multe alte celebritati apeleaza la serviciile sale. Se pare ca si Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a trecut pragul saloanelor sale din Londra de mai multe ori. Pentru ca si-a dorit o schimbare de look, actrita si regizoarea Delia Antal s-a dat pe mana celebrei stiliste inca din 2010 cand a trecut de la un blond foarte deschis pe care il avea in filmul ei de debut, “D’ORA”, la roscat, pentru scenele de la sfarsitul productiei sale, si a plecat cu zambetul pe buze de la salonul de beauty. “Miracolul il constituie produsele naturale pe care Gina le foloseste, am plecat cu un par mai frumos si mai sanatos ca niciodata din salon. De atunci nu imi atinge nimeni parul decat Gina, desi are nenumarate saloane la Londra si hairstylisti foarte buni, ma las doar pe mana ei”, spune Delia. Acum cateva zile actrita si-a dorit o schimbare de look si o nuanta mai calda de par, odata cu venirea verii la Londra asa ca a apelat din nou la cel mai bun salon de acolo pentru a-i satisface acest moft.
 
 
“Sunt multumita de noul meu look. E o schimbare placuta, mai ales ca m-am dat pe mana celui mai bun stilist din Londra, Gina Conway. Are mai multe saloane aici si ei se ocupa si de Harper’s Bazaar, Elle UK, Glamour, Hello, The Evening Standard si foarte multe vedete. Chiar si de look-ul lui Kate Middleton, Victoria Beckham si multe alte celebritati din Londra. Eu am fost incantata ca foloseste vopsea de par 100% naturala, Aveda, sunt saloane de lux, cu specilisti in beauty, asa ca rezultatul final a fost unul pe placul meu”, spune Delia Antal, incantata de noua ei culoare de par.
 
 
Schimbarea de look nu este intamplatoare pentru actrita si regizoare, deoarece ea se pregateste acum sa participe la un eveniment de film important, acolo unde isi va prezenta primul film de debut, “D’ORA”. Detalii in curand!