Delia Antal s-a pupat cu delfinii în Dubai

Apropo.ro / 07.04.2013, 10:00
Delia Antal s-a pupat cu delfinii în Dubai
Actriţa a profitat de liberul pe care l-au avut londonezii de Paştele catolic şi a fost într-o mini-vacanta în Emiratele Arabe.

Pentru că în ultima vreme a avut mult de muncă şi a dorit să finalizeze proiectele pe care le are în derulare, Delia Antal şi-a permis o mini-vacanta în Dubai. Aceasta a fost însă neprevăzută şi tocmai pentru că la Londra au fost câteva zile libere cu ocazia Paştelui catolic, actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA” a fugit de frig…la soare! În Dubai, Delia Antal s-a răsfăţat maxim. A mâncat la cele mai bune restaurante, a făcut shopping, s-a relaxat cu cinci masaje în trei zile, a jucat golf şi a înotat cu delfinii.

Delia Antal

Delia Antal

Delia Antal

“E foarte deprimant la Londra când e frig, mai ales că a fost vreme rece de Paştele catolic, aşa că am profitat puţin de această perioadă, mi-am făcut valiza şi am “fugit” pentru  4 zile în Dubai. M-am cazat la etajul 36 al unui hotel care mi-a oferit o imagine superbă din camera în care am stat pe parcursul acestui sejur. Am luat cina într-un restaurant indian din hotelul Armani, situat în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, unde se afla şi un restaurant, la etajul 122, şi am savurat mâncare modernă europeană, priveliştea a fost incredibilă. În Dubai au şi cele mai bune fructe de mare. Am fost la Cavalli Club, de curiozitate, dar nu m-a dat pe spate, nu mă impresionează cluburile de niciun fel şi nu ies la cluburi, doar dacă este un eveniment special de film, altfel consider că este pierdere de vreme şi noaptea mai bine dorm şi îmi păstrez energia pentru lucruri importante”, povesteşte Delia Antal.

Cel mai impresionant moment din scurta escapadă în Dubai a fost însă faptul că a înotat cu delfinii. “Am fost extrem de încântată de vizită pe care am făcut-o la Atlantis, la Dolphin Bay, cel mai sofisticat delfinariu din lume. Înainte să mă bălăcesc cu cel mai sexy delfin, pe nume Alice, m-a instruit dresorul lor ce trebuie să fac. După aceea, am dansat împreună cu delfinul, ne-am pupat, am înotat şi am aplaudat. A fost superb, o experienţă unică! Mi-a plăcut mult şi când am jucat golf la Emirates Golf Club, este în mijlocul Dubaiului un mic paradis verde. Bineînţeles că nu eram pregătită de golf, aşa că a trebuit să îmi achiziţionez tot costumul, dar a meritat din plin. Mi-am încărcat astfel bateriile pentru o nouă perioadă de muncă!”, a mai spus actriţa.