Delia îşi laudă soacra! Cântăreaţa nu renunţă la sarmale de Crăciun!

Apropo.ro / 23.12.2014, 10:00
Delia îşi laudă soacra! Cântăreaţa nu renunţă la sarmale de Crăciun!
Delia Matache petrece Crăciunul în familie. Cântăreaţa se bucură de ajutorul mamei sale în pregătirea mesei pentru sărbători şi se laudă şi cu soacra, care este de asemenea, iscusită în bucătărie. Delia nu se abţine de la nimic, îi plac sarmalele şi adoră salata de boeuf. E o răsfăţată!
 
 
– Delia, cum te întreţii în sezonul rece, pe  timp de iarnă? Ce ritualuri foloseşti?
 
Încerc să mă menţin hidratată, atât în interior, cât şi în exterior.  Nu am neapărat un ritual, dar beau foarte multe lichide şi folosesc creme de corp şi de faţă mai consistente. 
 
 
– Ce îţi place cel mai mult să faci de sărbători?
 
Îmi place să fac bradul acasă! Şi e mereu natural, iubesc mirosul de brad. Îmi plac şi mâncărurile tradiţionale specifice, dar nu fac exces. 
 
 
– Cine te ajută să pregăteşti masa de Crăciun şi cum petreceţi? 
 
Nu mă ocup singură, mama e cea care mă ajută să pregătesc masa de Crăciun. Ce reţete pregătim? Se ia una bucată mamă şi se roagă de ea pentru a face toate bunătăţile posibile. Apoi se pupă intens şi se mulţumeşte că încă îţi face masa de Crăciun în familie. 
Crăciunul îl împărţim. Facem o parte alături de părinţii mei în Bucureşti şi mergem şi la părinţii soţului meu în Târgu Jiu, iar soacra mea este foarte iscusită în ale bucătăriei. De Revelion, ca de obicei, o să am mai multe concerte, majoritatea în Bucureşti. Planurile sunt de mult făcute. 
 
 
– Ce nu-ţi lipseşte niciodată de pe masa de Crăciun?
 
Sarmalele şi salata de boeuf! 
 
 
– Care este mâncarea ta preferată de Crăciun? Dar de Revelion? De la ce nu te poţi abţine niciodată?
 
Sarmalele sunt pe locul 1! De Revelion mănânc ce apuc, am mereu concerte şi nu am timp de stat la o masă ca toţi oamenii. Nu mă abţin de la nimic.
 
 
– Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată de Crăciun?
 
Îmi este foarte greu să răspund la această întrebare! Sunt o răsfăţată şi o norocoasă, căci primesc foarte multe cadouri frumoase an de an. Nu pot să aleg un no.1!
 
 
– Ce îţi doreşti anul ăsta de la Moş?
 
Ştiu că este un clişeu, dar am tot ce îmi doresc. Aşa că, sănătate în continuare ca să pot să fac tot ce am în plan. 
 
 
– Ce i-ai pregătit soţului tău pentru Moş Crăciun?
 
Încă nu i-am pregătit, urmează să îi cumpăr. Dar nu prea am timp, nu ştiu când o să fac asta. 
 
 
 
 
– Ţi-ai pregătit deja ţinuta de Revelion? 
 
Nu mă gândesc niciodată din timp cu ce o să mă îmbrac şi cel mai probabil o să-mi aleg ţinuta chiar în ziua respectivă. Dressingul meu este arhiplin, cu haine şi accesorii pe care nu le-am folosit niciodată, deci sigur găsesc ceva. 
 
 
– Unde concertezi de sărbători?
 
De Crăciun nu îmi iau niciodată concerte, dar de Revelion, am agenda plină! Toate sunt în Bucureşti şi în apropierea lui. 
 
 
– Unde mergeţi, tu si soţul tău, Răzvan,  în vacanţa de iarnă? V-aţi ales deja destinaţia?
 
De obicei plecăm în ianuarie în vacanţă, dar anul ăsta nu o să mai plecăm. Din păcate sau din fericire, acum trebuie să îmi termin înregistrările pentru noul album şi pentru Sala Palatului, unde voi avea concert pe 13 martie. 
 
 
Dana Popa