Delia Matache îşi risipeşte banii pe călătorii

De: Cătălina Matei / 27.07.2014, 08:30
Delia Matache îşi risipeşte banii pe călătorii
Delia Matache recunoaşte că dă cei mai mulţi bani pe călătorii. A vizitat aproape toată lumea, dar nu se opreşte aici.

Delia Matache este o pasionată de călătorii şi adoră locurile bune de explorat. Într-un interviu acordat CSID.ro, artista a declarat că nici nu mai ştie numărul ţărilor în care a fost, dar cert este că nu se opreşte aici.

„Pot spune că ăsta e luxul meu. Cei mai mulţi bani pe asta se duc: pe călătorii. Aşa mă relaxez eu, îmi place să văd şi să experimentez locuri noi. Să cunosc oameni cu alte mentalităţi, să descopăr”, spune Delia.

Delia

Vedeta care se află de 17 ani în faţa publicului a vizitat şi Africa, desprte care îşi aminteşte cu plăcere: ”Africa e un tărâm pur, neatins de (prea multă) tehnologie, e sălbatic. Bineînţeles, mă refer la triburi, unde am şi fost. Ţin minte că mi-am filmat singură un videoclip în nişte triburi şi oamenii de acolo erau fascinaţi de faptul că eram albi, iar eu blondă. Îmi puneau mâna pe păr şi zâmbeau într-una. Deşi nu înţelegeam tot ce spuneau, căci translatorul nostru ne-a dus într-un trib mai retras, cu o limbă nu tocmai ştiută de el. Simţeam foarte multă energie pozitivă. Păreau oameni curaţi, buni la suflet.”

Ca orice vedetă care trebuie să fie atentă la vestimentaţie, dar şi ca un călător înrăit, Delia menţionează că nu este pretenţioasă ci îşi cumpără hainele care îi reprezintă stilul, o fac să se simtă bine şi care îi plac.

Delia

”Pot spune că sunt puţin atipică. Îmi cumpăr de la branduri no name, la branduri clasice, până la branduri nou apărute de care nu ştie nimeni în România. Sesiuni intensive de shopping am în călătoriile mele în Asia, în Londra, Dubai etc.”

Pentru toate aceste lucruri care cer energie şi să fie în formă, Delia îşi menţine silueta prin sport. De dietă nu poate fi vorba, cea mai lungă pe care a ţinut-o fiind de 2 zile.

Delia

”Nu am reuşit niciodată să ţin o dietă mai mult de 2 zile. Sunt o persoană plină de viaţă şi poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă şi cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20.00 şi beau foarte multă apă”.

Citeşte mai multe detalii pe CSID.ro