Dependenţe de celebrităţi

De: Cătălina Matei / 13.09.2014, 08:00
Dependenţe de celebrităţi
Om simplu sau vedetă, oricine poate avea o dependenţă dezvoltată conştient sau inconştient. Cert este că vedetele îşi recunosc faptele.

Angelina Jolie

Actriţa a încercat toate drogurile care există, de la cocaină până la ecstasy, LSD, şi favorita ei, heroina.

Oprah Winfrey

oprah

Îşi aminteşte de copilărie cum mama ei îi povestea despre nocivitatea drogurilor. La 20 de ani, Oprah era dependentă de droguri, pe care le lua împreună cu iubitul ei de atunci.

Anna Nicole Smith

anna

Obişnuia să se drogheze şi ea, iar sfârşitul i-a fost adus de această dependenţă.

Heath Ledger

ledger

Actorul a decedat în 2008 în urma unui cocktail nefast de şase medicamente.

Nicole Richie

nicole

A trecut prin numeroase dependenţe, inclusiv heroina, cocaina sau marijuana. A fost arestată de trei ori şi a avut cinci accidente cu maşina personală.

Mary-Kate Olsen

olsen

Una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate, a suferit de anorexie şi dependenţa de cocaină. A fost la un centru de reabilitare pentru a-şi reveni.

Drew Barrymore

drew

Încă din tinereţe, Drew a avut probleme cu drogurile. A fost internată de două ori la recuperare. I-a fost teamă de ce impact ar putea avea problema cu drogurile asupra carirei sale. Din fericire şi-a revenit la timp.

Robert Downey Jr.

robert

El a reuşit să ţină departe drogurile şi alcoolul prin programele de reabilitare, iar acum se spune că este un exmplu bun pentru alţi dependenţi care nu cred în revenire.

Kate Moss

moss

A ţinut primele pagini ale tabloidelor multă vreme cu dependenţa ei de droguri. Presărate şi cu alcool. A mers singură la realibitare.

David Hasselhoff

hasselhoff

A fost arătat lumii cât de rău a ajuns din cauza dependenţelor sale, alcool, chiar de fiicele sale care l-au pozat când arăta cum nu se poate mai transformat şi postat pe internet. Atunci a realizat că este momentul să schimbe ceva la viata lui.