Dezvăluiri şocante! Pamela Anderson, victima unui viol în grup

De: Mioara Tronaru / 19.05.2014, 10:39
Dezvăluiri şocante! Pamela Anderson, victima unui viol în grup
Fosta vedetă Playboy a dezvăluit, vineri seară, în faţa a peste 200 de spectatori, că a fost abuzată sexual de mai multe ori în copilărie.

Vedeta a povestit, emoţionată, în cadrul unei prelegeri susţinute cu ocazia inaugurării Fundaţiei „Pamela Anderson”, că a fost molestată, la doar şase ani, de femeia angajată de părinţii ei ca bonă.

 „Nu am avut o copilărie uşoară. În ciuda faptului că am avut părinţi iubitori, am fost molestată la vârsta de şase ani de cea care trebuia să-mi fie dădacă”, a declarat diva în timpul conferinţei de presă.

 „Câţiva ani mai târziu, mă aflam la iubitul unei prietene acasă, iar fratele mai mare al acestuia a decis să mă înveţe table, care au dus la un masaj al spatelui şi la viol. Prima mea experienţă heterosexuală. El avea 25 de ani, iar eu, 12.” Publicul a rămas însă de-a dreptul şocat când aceasta a continuat povestea traumelor copilăriei sale, vorbind şi despre faptul că a fost violată în grup. „Ulterior, am reuşit să-mi fac un iubit, însă acesta a crezut că este mai amuzant dacă mă violează în grup alături de prietenii săi. În acel moment, mi-am dorit să nu mai trăiesc. Am vrut să nu mai exist pe acest pământ”, a continuat Pamela. „Visul meu a devenit realitate: am lansat o fundaţie cu numele meu pentru a susţine zonele vulnerabile ale lumii şi să-i protejez pe cei care luptă pentru supravieţuire.”, a declarat Pamela Anderson.