Diana Cavallioti s-a mutat pe TVR 1

Apropo.ro / 16.03.2015, 07:00
Diana Cavallioti s-a mutat pe TVR 1
Actriţa, cunoscută publicului din serialul "O săptămână nebună" (Pro TV), prezintă alături de Dragoş Huluba noul sezon al „Galei umorului”, emisiune menită să pună în valoare arhivaTeleviziunii Române.
Emisiunea ce readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti a revenit, din 14 martie, la TVR 1, într-o nouă formulă de prezentare: Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba. 
 
Pentru că Eda Marcus se pregăteşte pentru rolul pe care îl va juca o viaţă, acela de mamă, echipa emisiunii “Gala umorului” o aduce în noul sezon, alături de actorul Dragoş Huluba, pe colega sa de la Teatrul de Comedie, Diana Cavallioti. Absolventă a liceului Dinu Lipatti şi a secţiei Actorie din cadrul UNATC (2008), Diana e cunoscută publicului român pentru roluri din filme ca „Amintiri din epoca de Aur” (1 şi 2) ori seriale precum „Cu un pas inainte” sau recentul „Umbre”.
 
Foto: TVR
 
„Să fiu invitată să prezint alături de Dragoş Huluba emisiunea „Gala umorulu”i a fost o mare bucurie. Nu ştiam la ce să mă aştept, nu ştiam dacă mă voi acomoda, mai ales pentru că nu ştiam ce înseamnă munca de televiziune. Tot ce ştiam era că îmi plăcea la nebunie emisiunea şi mai ales ideea de a oferi publicului revederea cu monştrii sacri ai teatrului şi filmului românesc. Este o experienţă extraordinară şi lucrez cu nişte oameni minunaţi. Acum, sper ca şi telespectactorii să se bucure de prezenţa mea alături de Dragoş şi să se distreze pe măsura timpului minunat pe care eu îl petrec în echipa „Gala umorului””, declară actriţa, la debutul sezonului.
 
„Gala umorului” se adresează publicului de orice vârstă, dar îşi propune să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, actori ai Teatrului de Comedie, interpretează diverse roluri de comedie.