Diana Dumitrescu a învăţat să gătească cheesecake raw vegan

De: Nicoleta Nicolae / 13.07.2015, 18:00
Diana Dumitrescu a învăţat să gătească cheesecake raw vegan
“Oricât de mult mi-ar plăcea ceafa de porc la grătar, o să-ncep să mănânc dulciuri raw vegane!” – aceasta a fost decizia actritei Diana Dumitrescu dupa ce a învăţat să gătească cheesecake raw vegan alături de Anca Alungulesei.

Diana Dumitrescu a marturisit ca a mai gustat o singura data in viata dulciuri raw vegane si a tinut o cura de detoxifiere cu sucurile RawCoco, insa deliciosul cheesecake cu glazura de zmeura i-a trezit interesul pentru universul dulce raw.

Contrar indicatiilor gazdei, Diana Dumitrescu nu s-a putut abtine sa nu guste din blatul delicios din migdale, nuci, smochine, curmale si cocos si nici din crema de caju folosita in locul branzei la cheesecake-ul raw vegan. “Fluiera si bate din palme, cum imi zicea mama cand eram mica, in bucatarie, ca sa nu mananc ingredientele!”, si-a amintit Diana Dumitrescu, insa aceasta nu a impiedicat-o sa guste in mai multe randuri si din glazura din zmeura, miere si ulei de cocos.

“Uite-asa o sa incep sa mananc prajituri cu nuca si migdale, eu, care nu mananc!”, a fost concluzia la care a ajuns actrita dupa ce a gustat din cheesecake-ul raw vegan.         Varianta unei prajituri fara lapte, oua si zahar si nepreparata termic a sedus-o pe Diana Dumitrescu, careia un astfel de dulce i se pare foarte potrivit mai ales vara: “Sa dai drumul la cuptor in casa vara e crunt!”, spune actrita.