Diana Dumitrescu, “la cuţite” cu actorul Ovidiu Niculescu

De: Cătălina Matei / 04.12.2014, 08:00
Diana Dumitrescu, “la cuţite” cu actorul Ovidiu Niculescu
Pentru Diana Dumitrescu şi Ovidiu Niculescu, luna sărbătorilor începe cu scântei la “Cireaşa de pe Tort”, de la Prima TV. De la câteva glume aparent nevinovate, cei doi au ajuns să se certe ca la uşa cortului, Diana Dumitrescu părăsind prematur platoul de filmare.

Deşi tema săptămânii, „petrecerea de majorat”, părea a fi un prilej bun ca invitaţii, Cristi Greţcu, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu şi Ovidiu Niculescu, să povestească amintiri din adolescenţă, discuţiile au escaladat într-un scandal în toată regula.

La majoratul lui Cristi Greţcu, joi, 4 decembrie, spiritele deja încep să se încingă, dar vineri, 5 decembrie, la cina Paulei Chirilă, Ovidiu Niculescu sare la atac asupra Dianei Dumitrescu. Blonda nu a gustat glumele cu tentă erotică făcute de Niculescu în limuzină. „Nu mă inspiri la altceva”, i-a spus Niculescu, la care Diana l-a făcut, mai mult sau mai puţin voalat, „frustrat”.

Foto: Prima TV

La cină, Diana a stat mai mult cu ochii în telefon. „Mi-aş dori să cunosc nişte oameni care nu jignesc. Dar când oamenii încep să jignească, te cam saturi, şi atunci te retragi în lumea online, e mult mai safe”, a spus Diana, la care Niculescu a replicat „Ridică-te şi pleacă dacă nu ştii să comunici direct”. Iar când aceasta s-a arătat jignită de replicile lui Ovidiu Niculescu, actorul a ţinut să îi explice că nu a făcut asta, dar nu se dă în lături, dacă e cazul: „Dacă vrei, încep de acum să te jignesc şi o să-ţi bagi capul în pământ”. Diana Dumitrescu nu a mai rezistat: „Să mori tu că o să-mi bag capul în pământ!”, a reacţionat blonda, iar lui Niculescu i-a sărit ţandăra. „Ciocu’ mic şi joc de glezne”, i-a spus Ovidiu, Dianei.

Foto: Prima TV

Oricât au încercat Cristi Greţcu şi Paula Chirilă să calmeze spiritele, eforturile lor au fost sortite eşecului. Ofensată, Diana Dumitrescu nu a mai vrut să răspundă provocărilor actorului şi, înainte ca Paula Chirilă să aducă pe masă toate preparatele, s-a ridicat şi a plecat de la filmări.

Tensiunea creşte iar invitaţii sunt într-o situaţie delicată vineri, 6 decembrie, când vine rândul Dianei să îşi primească la cină oaspeţii, printre care şi inamicul ei din seara precedentă. Oare va mai găti Diana pentru majoratul ei, sau va renunţa definitiv? Răspunsul îl veţi afla sâmbătă la Cireaşa de pe Tort, iar duminică, 7 decembrie, Ovidiu Niculescu încheie disputa pe teren propriu.

De la ce s-au luat vedetele, cum a evoluat conflictul fără precedent la Cireaşa de pe Tort, dar şi cum a comentat bucătarul Horia Vîrlan, veţi putea vedea urmărind emisiunea, de joi, până duminică, de la 19.30, exclusiv la Prima TV.