Diana Dumitrescu, noapte fierbinte alături de o vedetă de la X Factor!

De: Mioara Tronaru / 28.05.2014, 09:07
Diana Dumitrescu, noapte fierbinte alături de o vedetă de la X Factor!
O nouă bombă a explodat în showbiz.


Diana Dumitrescu a fost suprinsă alături de câştigătorul X Factor, Florin Ristei. Paparazzii revistei SPY au reuşit să obţină fotografii care dovedesc că Diana este din nou îndrăgostită. Cei doi au fost surprinşi în parcul Cişmigiu după o cântare a lui Florin.

Diana a ţinut însă să lămurească lucrurile. „Eu am fost la mai multe concerte ale lui Ristei, aşa ne-am şi cunoscut, dar faptul că m-a condus acasă nu înseamnă că suntem împreună. Eu ies în oraş, am mulţi prieteni, nu se ştie niciodata ce se poate întâmpa. Sunt alegerile mele cu cine ies şi sunt conştientă că este posibil să fiu fotografiată”, a declarat Diana Dumitrescu la Kanal D.

Şi Florin Ristei a avut ceva de zis cu privire la relaţia pe care o are cu frumoasa actriţă. „Eu şi Diana suntem prieteni. Am ieşit de câteva ori în oraş, a venit la concertele mele, dar nu văd care este problema. Amândoi suntem liberi şi tineri. Nu am înlocuit-o pe Dana (n.r. – protagonista piesei care l-a făcut celebru) cu Diana. Sunt amândouă prietenele mele”, a spus Florin Ristei pentru spynews.ro.