Diana Dumitrescu nu s-a putut abţine! A fost în paradisul dulciurilor şi acum intră la dietă!

Apropo.ro / 17.02.2015, 11:00
Diana Dumitrescu nu s-a putut abţine! A fost în paradisul dulciurilor şi acum intră la dietă!
Actriţa Diana Dumitrescu, a lăsat titulatura de Regină pe care încă o poartă după ce a jucat acest rol cu ani în urmă, şi a intrat în pielea unui nou personaj, Prinţesa dulciurilor.
De Valentine’s Day actriţa a muncit, a pozat ore întregi înconjurată de zeci de torturi, care mai de care mai apetisante, ca la final să plece acasă cu bunătăţi pentru prietenii ei.
 
 
 „A fost o zi atât de dulce, de fapt un weekend foarte dulce, incredibil de dulce şi de bun, mi-a plăcut cum am petrecut, am fost Prinţesa dulciurilor şi am pozat pentru o manufactură de prăjituri a unor oameni minunaţi care fac dulciuri din pasiune, dulciuri atât de bune, din ingrediente naturale, fără prafuri şi alte porcării. Am fost înconjurată de zeci de torturi, de macarons, de bezele pe băţ, de minieclere cu trandafiri şi fistic…am fost în paradisul dulciurilor. Şi pentru că toate aceste prăjituri au fost reale, nu butaforie, a doua zi mi-am scos prietenii la degustare. Săptămâna asta intrăm toţi la dietă”, spune vedeta. 
 
Printre invitatele Dianei la degustare s-au numărat Giulia Huidu şi Bianca Ioniţă, prietenele ei care sunt însărcinate, şi la care Diana s-a gândit că au poftit atunci când au văzut pozele pe Facebook.