Diana Dumitrescu, rol tragic în noua telenovelă românească

Apropo.ro / 28.01.2013, 11:47
Diana Dumitrescu, rol tragic în noua telenovelă românească
Diana Dumitrescu va juca rolul principal în noua telenovelă românească ce va avea premiera anul acesta, ACASĂ.

Subiectul noii producţii MediaPro Pictures pentru ACASĂ este inspirat din realitate, sursa fiind campania PRO TV, “Tu ştii ce mai face copilul tău?”, câştigătoare a premiului Emmy. Ştirile PRO TV au difuzat o serie de reportaje despre copiii abandonaţi de părinţii care au plecat în străinătate în căutarea unei vieţi mai bune.

Ca urmare a acestei campanii, autorităţile române au elaborat un proiect de lege în ceea ce priveşte protecţia minorilor. Diana este foarte încântată de noul proiect şi în acelaşi timp foarte fericită că poate să lucreze din nou alături de soţul ei, producătorul Ducu Ion, după succesul avut împreună cu lungmetrajul “Minte-mă frumos”.

Actriţa pregăteşte un personaj fascinant, de care telespectatorii se vor îndrăgosti din prima clipă. “Pentru mine, acestă nouă telenovelă reprezintă o nouă provocare, atât prin prisma rolului pe care îl interpretez, cât şi a subiectului. Personajul meu este unul cheie în acţiunea poveştii şi de aceea prefer să îi las pe telespectatori să îl descopere. Telenovela are la baza un subiect de actualitate în România şi cu siguranţă va prinde la public”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.